SPREMNI ZA NOVI NASTUP

Sve su nasmijali: Pogledajte kako se Ashley i Bojan pripremaju za večerašnji show 'Zvijezde pjevaju'

06.04.2019 u 12:37

Bionic
Reading

Američka producentica, redateljica i dokumentaristica i naš pjevač jedan su od favorita popularne natjecateljske emisije. Da se prije svega dobro zabavljaju dok vježbaju i nastupaju, govore njihove fotografije i videa, a uoči nastupa u šestoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' Ashley Colburn i Bojan Jambrošić podijelili su snimku koja je razveselila njihove pratitelje

Prošle subote upustili su se u country žanr. Pjesmu 'Ljepota' otpjevali su toliko dobro da su od žirija dobili najviše bodova i uz glasove gledatelja prošli su dalje. Ovog vikenda svaki par pjeva po dvije pjesme, tako da su i oni imali dvostruko više posla. Ashley Colburn i Bojan Jambrošić tremu pred novi nastup razbijaju zafrkavajući se na račun Miroslava Škore, člana žirija u showu 'Zvijezde pjevaju'. Otpjevali su svoju verziju Škorine pjesme 'Milo moje' i nasmijali fanove.

Simpatična 32-godišnja Ashley je u svojoj objavi na Instgaram storyju proznala da se svake subote, od kad pjeva u showu ustaje u 5 ujutro. Ako ona i njezin pjevački mentor Bojan Jambrošić uđu u polufinale, izjavila je, njezini će roditelji doći iz Amerike kako bi je bodrili iz publike. Sva njezina natjecanja do sad su pratili putem interneta.

Prošlo je deset godina od pobjede Bojana Jambrošića u showu 'Hrvatska traži zvijezdu'. Osim u showu 'Zvijezde pjevaju' nastupa u mjuziklu 'Mi o Vuku' redatelja Roberta Boškovića u Lisinskom, dok u HNK u Osijeku nastupa u opereti 'Kod bijelog konja' gdje igra glavnu ulogu.

  • +27
Show Zvijezde pjevaju napustili Ella i Goran! Izvor: HRT / Autor: DARIO NJAVRO (HRT)