TVOJE lice zvuči poznato

Bojan Jambrošić oduševio Doris i Jacquesa

27.03.2017 u 10:14

Bionic
Reading

Izvedba dueta Jacques Houdeka i Doris Dragović u interpretaciji Bojana Jambrošića bila je toliko vjerna i stvarna da je zaslužio titulu pobjednika u četvrtoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. I Doris i Jacques za mladog pjevača imaju samo riječi hvale

Uz pomoć hologramskog prikaza Bojan Jambrošić uspješno je utjelovio i pjevačicu i pjevača, a pohvale u obliku dodatnih bodova udijelili su mu i kolege izvođači.

'Oduševljen sam! Boja je jako talentiran, odradio je zaista fascinantan nastup! 'Ima nešto u tome' izuzetno je zahtjevna pjesma za otpjevati, a on je i Doris i mene otpjevao odlično. Bravo za Bojana', rekao je za tportal Jacques.

Ništa manje oduševljena nije bila ni Doris Dragović.

'Od prvog do zadnjeg trenutka - srsi niz kičmu. Najprije malo zastrašujuće, jer - tamo sam, a nisam. Onda krene sve snažnija Bojanova interpretacija, sve postaje moćnije, uvjerljivije. Sluša se i gleda bez daha. Gledam publiku i izraze lica u zanosu. Pa sve do kraja - veličanstveno! Da, tamo smo uvjerljivo bili Jacques i ja i čestitam Bojanu i ekipi 'TLZP-a' na čaroliji koju su napravili; nego, to mi je dalo ideju za neke nastupe koji se preklapaju... Ako ne tehniku holograma, onda nek mi dadu Bojana', izjavila je Doris za Novu TV.