ZABAVA NA BRODU

Sve je spremno za vjenčanje: U društvu najboljih prijatelja Marko Pjaca odbrojava posljednje dane momačkog života

24.05.2021 u 08:58

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i trenutni igrač Genoe CFC, na posudbi iz Juventusa, spreman je ozakoniti svoju višegodišnju vezu sa studenticom fizioterapije iz Zagreba, Marijom Pavičić. Da će se održati vjenčanje, znali su tek rijetki, a sada je sve otkriveno kada su po društvenim mrežama 'procurile' fotografije momačke zabave

Svoj privatni život nogometaš Marko Pjaca skriva 'ko zmija noge'. Da je uopće sretan i zaljubljen otkriveno je na ljeto 2017. godine kada se prvi puta pojavila vijest da u njegovom životu postoji posebna djevojka.

'Mora biti zanimljiva i da možemo razgovarati o svemu. Treba razumjeti posao kojim se bavim i brojna putovanja, a opet, mora biti tu za mene kada smo zajedno, jednako kao i ja za nju. Nije mi važno je li plava, smeđa ili crna', izjavio je svojedobno Pjaca, koji je baš sve to pronašao u Mariji Pavičić, studentici fizioterapije iz Zagreba, s kojom će se uskoro i vjenčati.

Naime, sretnu vijest da će uskoro stati pred oltar otkrili su Pjacini prijatelji, koji su se na Instagramu pohvalili momačkom zabavom na brodu koji je usidren u Porto Cervu na Sardiniji. S nogometašem su tako bili njegovi najbolji prijatelji, od kojih su neki i sami nogometaši - Marko Rog, Filipo Krovinović, Darijan Žarkov i Luka Mekiš, kao i Vlaho Veneti, kojem je 'povjerena' uloga kuma.

Dečki su bili dobro raspoloženi, što se vidjelo i na nekim snimkama, no najzabavnije od svega bilo je da su, poput mladenke i njezinih prijateljica na djevojačkim zabavama, i momci bili odjeveni u iste kombinacije šarenih košulja i kratkih hlača. Mladoženja je kao uzorak odabrao onaj životinjski, a uz to su bile neizostavne sunčane naočale, kao i šeširići.

  • +3
Marko Pjaca Izvor: Profimedia / Autor: Federico Proietti/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na jednoj od objavljenih fotografija buduća gospođa Pjaca je poručila: 'Vratite mi ga čitavog.'

Inače, 2018. godine Marko Pjaca je sa svojom Marijom Pavičić snimio i reklamu za poznati brend šampona, nakon čega je javnost ipak imala priliku vidjeti kako izgleda djevojka koja je zarobila njegovo srce.

Marko Pjaca i Marija Pavičić Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube