ne želi ju zasjeniti

Evo zašto Kate Middleton neće biti vjenčana kuma svojoj sestri

16.05.2017 u 10:55

Bionic
Reading

Ove subote 20. svibnja svoj dan iz snova imat će mlađa sestra Kate Middleton i šogorica princa Williama, Pippa Middleton, koja će se na velikoj ceremoniji udati za svog dugogodišnjeg dečka Jamesa Matthewsa. Iako su mnogi mislili da će joj vjenčana kuma biti vojvotkinja od Cambridgea, to neće biti tako

Teku i posljednje pripreme za veliko vjenčanje Pippe Middleton, mlađe sestre vojvotkinje od Cambridgea i šogorice princa Williama, koje će se održati ove subote 20. svibnja. I dok je mlada fokusirana na to da njezin dan iz snova protekne savršeno, svjetski mediji se pitaju koju će ulogu imati njezina starija sestra Kate Middleton.

  • +3
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema svemu sudeći - ama baš nikakvu. Kako donosi britanski Mirror, Kate Middleton, sve i da hoće, ne može biti ni vjenčana kuma ni djeveruša jer su te uloge namijenjene neudatim djevojkama.

Zapravo, situacija je jako osjetljiva i navodno ni sama Pippa ne zna kako bi se postavila. Koliko god željela da sestra bude uz nju u najvažnijem danu u životu, ipak joj je sestra buduća britanska kraljica i sva će pozornost biti usmjerena na nju. Sama Kate svjesna je svega te je i sama, navodno, rekla kako ne želi biti u prvom planu i tako upropastiti sestri njezin veliki dan.

  • +2
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Veliku ulogu na vjenčanju imat će Kateina djeca - princ George, koji će nositi prstenje, te princeza Charlotte, koja će biti zadužena za to da Pippin put do oltara posipa cvijećem.