NEMA LJEPŠEG!

Sve je raznježio: Luka Šulić pokazao kako izgleda njegova obiteljska idila

25.03.2019 u 20:58

Bionic
Reading

Slavni hrvatski glazbenik i član dueta 2Cellos uživa provodeći slobodno vrijeme sa svojom obitelji, koja mu je sve na svijetu. U novije vrijeme sve je manje na turnejama, a sve više vremena provodi s najmilijima. Luka Šulić koji će za 3 mjeseca po drugi put postati tata, pokazao je kako izgledaju njegovi najdragocjeniji trenutci

Luka Šulić nedavno je nastupio u dvije filharmonijske večeri, od kojih je druga bila humanitarni Koncert za život Zaklade Ana Rukavina u spomen novinarki preminuloj od zloćudne bolesti i dirigentu Vjekoslavu Šuteju. Nakon toga pohitao je u svoje obiteljsko gnijezdo gdje su ga dočekali supruga Tamara Zagoranski i sinčić Val.

'Obitelj Šulić jutros se bavi vrtlarstvom oko kuće', poručio je pored preslatkog videa kojeg je objavio na Instagramu.

Prije godinu dana je jedan od naših najpoznatijih violončelista s bivšom slovenskom manekenkom Tamarom Zagoranski dočekao svoje prvo dijete, sina Vala, a početkom siječnja doznalo se da će glazbenik ponovo postati tata.

Luka je na svom Instagramu objavio video na kojem on i Tamara poziraju s velikim balonom na kojem piše prigodno pitanje - dečko ili curica? Ružičaste latice koje su ispunile prostoriju nakon što su probušili balon dale su naslutiti da čekaju djevojčicu.

'U zadnjih sedam godina smo stvarno radili non stop jako intenzivno, a pogotovo sad kad se obitelj širi potrebno je stati na loptu i posvetiti se i nekim drugim stvarima u životu jer meni je taj balans u životu jako bitan. Bit ću i malo veća podrška supruzi jer sa dvoje male djece to sigurno nije jednostavno', izjavio je nedavno za IN Magazin Nove TV.

  • +14
Luka Šulić Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL