DOBRA FORA

Sve je nasmijao: Jacques Houdek se našalio se na račun vlastitih kilograma

01.10.2019 u 09:44

Bionic
Reading

Pretvoriti najcrnju točku svojeg života u predmet zezancije i šale na svoj račun, mogu samo najveći. Koliko je jak, iskren i spreman na takvo što, poznati glazbenik je pokazao više puta. Jacques Houdek poznat je po osebujnom smislu za humor i raznim zarfkancijama na račun svojih kilograma. I ovaj put je dobro nasmijao svoje fanove na Facebooku

Društvene mreže posljednjih dana vrve čestitkama i raznim fotografijama povodom nove akademske godine, a ove godine svoj 'osvrt' na tu temu nije propustio dati ni Jacques Houdek.

Najnovija šala vezana je uz humorističnu fotografiju o upisima i hranjenju u studentskoj menzi koja pokazuje 'prije upisa na fakultet' na kojoj je Goran Bare te 'poslije upisa na fakultet i hranjenja u menzi' na kojoj je Jacques.

Vicevi o njegovoj kilaži nemaju broja, a čak se i on nasmije kada čuje neki novi. 'Ja sam najsvjesniji sebe, svojih vrlina i mana, mislim da svaki čovjek koji je realan, koji se pogleda u ogledalo, pa mislim moramo bit svjesni', izjavio je ranije Jacques.