PRIJETI TUŽBAMA

Jacquesa razbjesnile tvrdnje da je iskoristio Roka: 'Želim da stvarni talenti zamijene šund i trash'

21.05.2019 u 19:11

Bionic
Reading

Autora pjesme 'The Dream', s kojom nas je Roko Blažević predstavljao na ovogodišnjem Eurosongu u Tel Avivu, po povratku u domovinu dočekalo je obilje podrške i lijepih komentara, ali i zajedljivi napisi da je mladog pjevača iskoristio kako bi promovirao sebe i gurnuo se u prvi plan. Za te tvrdnje Jacques Houdek kaže kako su u jednu ruku smiješne, u drugu tužne, a u globalu nepristojne, te najavljuje tužbe

U podužem komentaru objavljenom na Facebooku, ogorčeni Jacques podsjeća kako je Roka na glazbenom putu nastavio voditi nakon talent showa u kojemu mu je bio mentor, kako mu je napiso pjesmu, organizirao cijeli tim i vlastitim sredstvima financirao cijeli projekt pripreme za Doru na kojoj su ih prepoznali i žiri i publika te na kojoj su najpoštenije pobijedili.

'Mjesecima sam predano radio na ovom projektu zajedno s cijelim timom, bez radnog vremena. Kako bismo zajedno osmislili i ostvarili nastup za našega Roka, bez zadrške sam stavio svoju karijeru on hold i potpuno se predao ovome, i nije mi nimalo žao, opet bih to učinio, jer Roko je to zaista zaslužio', kaže Jacques i dodaje da se ovim njegov integritet dovodi u pitanje, što je sramotno da ne može biti sramotnije.

Pjevač nadalje objašnjava kako je dio glazbenog puta koji je odabrao i rad s mladim talentima te otkriva svoje motive.

'Upravo tu sam pokazao koliko sam velik, u želji i u spremnosti da na mlade talentirane ljude stavim fokus i da im pomognem. Zašto? Vrlo je jednostavno. Želim da nam glazbena scena bude bolja. Želim da stvarni talenti zamijene šund i trash. Nemam problem sa sjajnim pjevačima, jer sam dovoljno iskusan i svjestan svojih kvaliteta, da sa svakim svjetskim pjevačem mogu stati na scenu i zapjevati, s punim poštovanjem i bez imalo straha! Pa zašto onda ne bih pomogao nekom mladom talentiranom klincu kao što je naš Roko? Ma, jedva čekam da takvi vladaju scenom! Dao Bog da pometu sve pred sobom', poručuje Jacques.

Pjevač podsjeća da ga na Eurosongu svi znaju jer je ne tako davno tamo očito ostavio traga i pita se je li možda trebao odbiti davati izjave za medije, pjevati pjesmu na događaju u organizaciji našeg veleposlanstva ili uopće kao autor ne otići u Tel Aviv.

'Ne znam, što se to očekivalo od mene, da postanem nevidljiv? Ja sam itekako karizmatičan čovjek, da, imam talent, imam stav i mišljenje, jako sam prodoran i bez da se trudim. I sve to sam stavio u službu promocije našeg Roka, naše pjesme i naše Hrvatske. Jer 'The Dream' je zajednički projekt svih nas! Hvala svima vama koji ste to prepoznali', zaključuje Jacques.

  • +13
Roko Blažević Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL