NEKAD I SAD

Pogledajte koliko su se Ivana Kindl i Jacques Houdek promijenili u 18 godina

30.06.2019 u 15:14

Bionic
Reading

Ivana Kindl na svom je Instagramu obilježila dvadeset godina prijateljstva s Jacquesom Houdekom

Instagramski trend '18 years challenge' sastoji se od uspoređivanja današnje i 18 godina starije fotografije. Ivana Kindl na svoju je stranicu Instagrama stavila fotografiju na kojoj se nalazi s Jacquesom Houdekom.

Ako smo potpuno iskreni, između dvije fotografije nema neke velike razlike, osim brade na Houdekovom licu. Sama Ivana Kindl dodala je kako je možda jedina primjetna razlika da je Jacques udomio dva mačića.

'Jacques Houdek i ja upoznali smo se prije točno 20 godina. Tada smo postali nerazdvojni, sanjali snove skupa, planirali puno toga, realizirali sjajne soul večeri u Saxu u počecima naših karijera. Svađali se, mirili ali uvijek ostali podrška, ne možemo u biti jedno bez drugog.

Njegovu suprugu Brigitu upoznala sam nekoliko mjeseci prije njega i ona mi je postala najbliskija prijateljica u Zagrebu. Tako da smo zapravo svi jako dugo povezani.

Jučer sam ih posjetila u Samoboru, cijeli dan smo 'hengali' kao nekad i uživali.

Oduševljena sam jer su udomili dva mačića i trebate samo vidjeti Jacquesa kako obožava ta mala čupava stvorenja, nikad nije imao mačke i potpuno se razgalio', napisala je Ivana Kindl uz fotografiju.