PRETRPAN RASPORED

Sve je nasmijala: Evo zašto se Ella Dvornik osjeća kao Beyoncé

28.06.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Posljednjih godinu dana kćer pokojnog kralja funka uglavnom piše i priča o dogodovštinama vezanim za trudnoću, a zatim i za odgajanje svoje djevojčice Balie, što izaziva veliku pažnju i mnoštvo komentara. Ella Dvornik sada je priznala je da se osjeća poput slavne američke pjevačice

'Divim se svima koji si znaju posložiti vrijeme da stignu da napraviti frizuru i šminku i napraviti nokte i pedikiru i obući se kul da sve ide uz sve. I onda imati još raditi i imati društveni život. Ja sam oprala kosu jučer i osjećam se kao Beyoncé', našalila se Ella Dvornik na društvenim mrežama.

Prošlog vikenda je Ella bila na Krku na vjenčanju prijateljice. Blogerici je to bilo prvo vjenčanje na kojem je bila, što je više puta naglašavala na društvenim mrežama. Ono što je sigurno, ona si ne priželjkuje takvo nešto, a opisala je kako će otprilike izgledati njezino vjenčanje sa Charlesom Pearceom.

'Da sumiram svoje prvo iskustvo vjenčanja prema svom očekivanju mog. Isplati se zbog vjenčanice. Uskoro ja kod matičara u nekoj krinolini, i nakon tog me mozete naći u toj istoj krinolini u nekoj pivnici kako ubijam hambić', poručila je Ella.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX