NOVI SINGL PJEVAČICE

Svatko je u životu napravio neku grešku, a Indira svoju iskreno priznaje

05.03.2018 u 20:39

Bionic
Reading

Pjevačica Indira Levak predstavlja treći samostalni singl pod intrigantnim naslovom 'Greška mog života'

Kao što je i obećala, Indira objavljuje singl za singlom, a ovog proljeća izlazi njezin prvi samostalni album. Svaka pjesma pokazuje drugačiji karakter, ali energija je uvijek prepoznatljiva i potvrđuje karizmatičnost i snagu ove pjevačice koja ide ukorak s trendovima, ali im ne robuje.

Glazbu i produkciju potpisuju Branimir Mihaljević i Denz, a riječi pjesme, za koje vjeruje da će se s njima mnogi moći poistovjetiti, napisala je sama Indira.

''Greška mog života' je jaka pjesma, urbane produkcije koja je upakirana u osobnost mojeg glazbenog izričaja. Branimir i Denz ponovo su napravili odličnu pjesmu i poslušali sve moje molbe i zahtjeve. Točno sam znala koji zvuk želim i koliko jake moraju biti riječi koje ga prate', rekla je o pjesmi Indira i zaključila: 'Svatko je u životu napravio neku grešku, ali iz grešaka se uči, zar ne?!'.

Indira na snimanju spota 'Greška mog života' Izvor: PReindl media / Autor: Promo

Spot za pjesmu režirao je Danijel Tipura, a sniman je u Galovcu, u obiteljskom proizvodnom pogonu koji je poslužio kao odlična kulisa.

U spotu su se pjevačici pridružili i plesači K Teama, a Indira se prvi put okušala i u Aerial hoopu. Vještina plesa na obruču Indiru je oduševila, a kako joj je išlo uvjerite se sami.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube