tko bi rekao...

Indira Levak pokazala kako se opušta prije energičnih nastupa

02.11.2017 u 13:17

Bionic
Reading

Iako gledajući nastup nekog izvođača prosječnoj publici sve izgleda vrlo jednostavno i glatko, proces koji vodi do toga nije nimalo lagan. Glazbenici ulažu mnogo truda za svaki nastup, a gotovo svaki od njih mora obaviti svoje male rituale prije nego što izađe na pozornicu. Neki od njih dan prije koncerta šute i čuvaju glas, neki provode vrijeme u wellnesu, neki se vole naspavati, a Indira Levak ima svoju vrstu 'meditacije'

Poznato je kako Indira Levak drži konstantu u jednome – svojim energičnim nastupima. Kako bi skupila snagu i energiju koju će dijeliti sa svojom publikom, pjevačica se na različite načine opušta.

'Meditacija pred koncert! Zagor i Čiko mi prave društvo! Ja sam kradljivica romana!', napisala je pored videa objavljenog na svom Instagram profilu, na kojoj se vidi kako u hotelskoj sobi u Beogradu gdje trenutno boravi, čita strip. Snimio ju je suprug Miroslav Levak kojem je rekla kako ne može spavati jer je vrlo uzbuđena pred koncert.

Krajem svibnja Indira Levak se oprostila se sa svojim suradnicima i započela samostalnu karijeru koju uspješno gradi brojnim nastupima i novim singlovima. Prije nekoliko dana predstavila je svoj novi singl za pjesmu 'Dođi'.

  • +3
Indira Levak Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram