O NEKADAŠNJEM BENDU

Indira Levak: 'Ne pratim rad Colonije, to je za mene zatvorena knjiga'

12.02.2018 u 10:38

Bionic
Reading

Često ističe da je glazba njezin život bez kojeg ne bi mogla, a otkad je u samostalnim vodama, nakon odlaska iz grupe Colonia, pjevačica priznaje da radi više i s više žara. Indira Levak pohvalila se time kako je sama napisala svoj novi album, poručila da će je publika još dugo slušati, a progovorila je i na temu sastava u kojem je provela 21 godinu

'Poslovni dio se promijenio jer više radim. Preuzela sam odgovornost za neke stvari koje nisam imala priliku raditi u bendu. Uredila sam svoj mali privatni studio, u kojem provodim dosta vremena pišući stihove koje želim podijeliti sa svojom publikom. Novi album napisala sam sama i time se izrazito ponosim. Promjenom autora i suradnjom s Branimirom Mihaljevićem, s kojim sam pobijedila i u 'The Voiceu', dobila sam novu energiju i novi tim ljudi oko mene, s kojima je užitak raditi. Sve se posložilo baš onako kako treba i mislim da će me publika još dugo slušati', ispričala je Indira Levak za Dnevni Avaz.

Budući da je posve fokusirana na samostalnu karijeru te pomaže suprugu oko dizajniranja namještaja i sprava, ne ostaje joj, kaže, puno vremena da prati glazbenu scenu onoliko koliko bi željela. 'Ali mogu se pohvaliti time da imam vrlo mnogo prijatelja na estradi i da smo regija koja voli veselje i pjesmu. Imamo strašno puno talenata i vrsnih glazbenika, kojima se iskreno divim i neizmjerno ih poštujem', poručila je pjevačica. 

Na pitanje zanima li je rad bivšeg benda Colonije, diplomatski je odgovorila da ima puno obaveza pred sobom. 

'Radim na svom 13. albumu, prvom samostalnom, koji vjerojatno izlazi u travnju i to me u potpunosti okupiralo. Poglavlje s bendom za mene je zatvorena knjiga', ističe Indira.

  • +12
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL