ANGAŽIRALI ODVJETNIKE

Svađa Gisele Bündchen i Toma Bradyja uskoro bi mogla dobiti sudski epilog

05.10.2022 u 00:12

Bionic
Reading

Nakon glasina o velikoj svađi, a zatim i života na odvojenim adresama, brazilski supermodel i igrač NFL-a odlučili su otići korak dalje angažiravši odvjetnike za razvod

‘Nikada zapravo nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jest... Mislim da sada neće biti povratka. Oboje imaju odvjetnike i gledaju što će razlaz podrazumijevati, tko će što dobiti i kakve će biti financije’, NY Postu otkrio je bliski izvor paru.

Nakon niza žestokih svađi sa suprugom Tomom Bradyjem, brazilska ljeptica napustila je obiteljsku kuću u Tampi (Florida) i otputovala u Kostariku. Glavni razlog njihovog neslaganja ležu u Bradyjevoj odluci da zamrzne mirovinu i nastavi igrati za Nacionalnu ligu američkog nogometa.

  • +3
Tom Brady i Gisele Bundchen Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brazilska manekenka i sportaš, koji su svoju vezu ozakonili 2009. godine, zajedno imaju 12-godišnjeg Benjamina i devetogodišnju Vivian.

U nedavnom intervjuu za magazin Elle, bivša Viktorijina anđelica osvrnula se na zavrzlame koje prolazi s Tomom, a sve zbog njegovog posla koji mu je uvijek na prvom mjestu.

'Svoj sam dio odradila. Bila sam tu za supruga i djecu kada je bilo potrebno. Preselila sam se u Boston i fokusirala se na to da stvorim topli dom svojoj obitelji, mjesto u kojem će moja djeca bezbrižno odrastati. Bila sam tu i podupirala njih i njihove snove', izjavila je u intervjuu.