ZALJUBLJENA I SRETNA

Zajedničko putovanje: Veza Rihanne i saudijskog milijardera sve je ozbiljnija

13.12.2017 u 12:07

Bionic
Reading

Nakon što su paparazzi fotografije u srpnju ove godine otkrile vezu slavne pjevačice i bogatog arapskog nasljednika Hassana Jameela, Rihanna nije ni potvrdila ni demantirala svoju ljubavnu situaciju. Međutim sada je s Jameeelom otputovala na zajedničko blagdansko putovanje i time potvrdila kako su i dalje vrlo bliski

Ljetos su započeli svoju ljubavnu priču, kada su paparazzi fotografije otkrile njihove strastvene poljupce u bazenu, a iz priloženog se čini kako su Rihanna i bogati saudijski poduzetnik Hassan Jameel još uvijek sretni i zaljubljeni. 

Viđeni su ovih dana u londonskoj zračnoj luci Heathrow, pri dolasku na blagdanski odmor u britansku metropolu. 

  • +5
Rihanna i Hassan Jameel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako slavna pjevačica posljednjih pet mjeseci nije željela komentirati svoj ljubavni život i situaciju s fatalnim Arapom, izvori bliski njoj otkrili su za strane medije kako je njihova veza jako ozbiljna.

Nagađali su čak kako bi ju upravo on mogao  i odvesti do oltara, a u prilog tome ide i golemi dijamantni prsten koji od nedavno Rihanna nosi na svojoj ruci. 

#rihanna and her billionaire bae #hassanjameel in Ibiza #gossiptwins

Objavu dijeli 💜💜THE GOSSIP TWINS 💜💜 (@thegossiptwins_)

Nagađanja o zarukama tamnopute ljepotice ne prestaju, no službene potvrde još uvijek nema. 

Podsjetimo, saudijski poduzetnik trenutno radi kao zamjenik predsjednika i potpredsjednik obiteljske tvrtke Abdul Latif Jameel. Bogatstvo obitelji Jameel, koje će jednog dana naslijediti Hassan, procjenjuje se na 1,5 milijardi dolara, a stekli su ga zahvaljujući ugovoru njihove tvrtke o pravu na distribuciju Toyotinih automobila u Saudijskoj Arabiji.

I sama Riri jednom je prilikom priznala kakav ju tip muškarca može privući, a kriterije, čini se, zadovoljava upravo dotični Hassan. 

  • +12
Rihanna stajlingom ušutkala zle jezike Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mogu me privući muškarci koji su kulturni. To ne znači da striktno moraju imati diplomu, ali bi trebali znati nekoliko stranih jezika, stvari o drugim kulturama i povijesti te glazbi i umjetnicima. Volim kada me netko može nešto i naučiti', izjavila je 29-godišnjakinja. 

Inače, prije puta u London, par je zajedno viđen u listopadu na proslavi Halloweena u Bostonu.