KAO PRED ZRCALOM

Ornela Vištica ovjekovječila bivšu predsjednicu, Grabar-Kitarović se čudi: 'Pa zar stvarno toliko gestikuliram?'

25.10.2020 u 11:56

Bionic
Reading

Iako je nedavno bila na operacijskom zahvatu, Kolinda Grabar-Kitarović ipak je stigla pogledati predstavu 'Predsjednici&ca' i preporučiti je

Glumica Ornela Vištica na svom je Instagramu objavila susret s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović. U svojoj se objavi zahvalila svima koji su joj čestitali te kolegama i kazalištu Kerempuh.

Glumica se na kraju posebno zahvalila Kolindi Grabar-Kitarović koja ju je posebno dirnula svojim dolaskom na predstavu unatoč nedavnom operacijskom zahvatu.

  • +5
Kolinda Grabar Kitarović i Stjepan Mesić na premijeri predstave 'Predjednici & ca' Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

I sama Kolinda Grabar-Kitarović također je na Facebooku pohvalila predstavu te ju je toplo preporučila.

'Svakako preporučam predstavu 'Predsjednici&Ca' Kazališta Kerempuh. Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na vlastiti račun. Pa zar stvarno toliko gestikuliram?! Ornela Vistica je sjajna! I cijela ekipa predstave. Stereotipi o predsjednicima spleteni u duhovit kolaž. Najdraža scena? Naravno, Moskva, Hrvatski nogometni savez! A i moja Grobnišćina Katedra Čakavskoga sabora Grobnišćine je konačno ušla na scenu', napisala je Kolinda Grabar-Kitarović.