KAO JAJE JAJETU

Glumica Ornela Vištica kao dvojnica Kolinde Grabar Kitarović oduševila, ali i nasmijala obožavatelje

02.10.2020 u 20:42

Bionic
Reading

Ekipa satiričkog kazališta Kerempuh naveliko se priprema za premijeru predstave 'Predsjednici & Ca', čiji je idejni tvorac Tarik Filipović, koji je u istu predstavu smjestio Tita, Tuđmana, Mesića, Josipovića te, naravno, Kolindu Grabar Kitarović

Politička satira, u kojoj se Josipović, Mesić, Tuđman i Tito okupljaju u stanu predsjednice Kolinde kako bi pomogli Hrvatskoj, stiže u Kerempuh, a ekipa radi punom parom kako bi na dan premijere sve prošlo kako treba.

Uvod u predstavu svojim je fanovima na društvenim mrežama dala Ornela Vištica, koja će utjeloviti lik bivše hrvatske predsjednice. Vištica je u nekoliko navrata otkrila kako će izgledati na sceni, a u nedavnom videu koji je podijelila mnogi su primijetili kako je vješto 'skinula' Kolindinu mimiku.

'Znaaačiiiiii kako si skinula pokret usnama. Pa ja ne vjerujem!', 'Ajme, Ornela, istaaa!', 'Odlična!', 'Pogodili ste joj mimiku lica', samo su neki od oduševljenih komentara.

'Odlično izgleda. Dobar odabir glumaca', komentirala je Orneli jednu od fotografija i HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska.

U pauzi od proba Ornela nam je prije nekoliko dana otkrila kako se priprema za premijeru.

'Još uvijek se za nju spremam i spremat ću se do zadnjeg dana sve do premijere. Pratim sve što postoji, sve video materijale koji su dostupni na internetu. Slušam njezin glas, upijam pokrete i trudim se što vjernije je skinuti. Tu je puno posla, ali jako se veselim toj ulozi i jedva čekam da je pokažem publici', rekla je glumica.

Praizvedba predstave po tekstu Ivice Ivaniševića i Tarika Filipovića, koji potpisuje i režiju, planirana je za 24. listopada 2020. Tekst radnog naslova 'Pretposljednja večera' Tarik je opisao kao političku satiru, u kojoj se Josipović, Mesić, Tuđman i Tito okupljaju u stanu predsjednice Kolinde kako bi udruženim snagama, a vođeni bogatim političkim iskustvom, pronašli recept za spas zabrinjavajuće hrvatske situacije.