BERGUZAR KOREL I HALIT ERGENC

Odbrojavanje je počelo: Omiljenom turskom paru uskoro stiže djevojčica, a popularna Šeherezada organizirala je i 'baby shower'

11.10.2021 u 13:54

Bionic
Reading

Oni su jedan od najpopularnijih turskih parova, koji su zaludili i hrvatsku javnost prije punih deset godina u ulogama Šeherezade i Sulejmana u hit seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Ljubav im se dogodila i u stvarnom životu, a sada im, nakon dva dječaka, stiže i kćerkica

Samo godinu dana nakon dolaska drugog sina, jedan od najpopularnijih turskih parova - 50-godišnji Halit Ergenç i njegova 12 godina mlađa supruga Berguzar Korel, objavili su da čekaju treće dijete. Vijest je glumicu zatekla usred snimanja novog projekta, prvoj seriji u kojoj je sudjelovala nakon tri godine stanke, a da je trudnoća brzo prošla pokazala je na svom Instagram profilu, gdje je Berguzar otkrila da je napravila i popularni baby shower.

Riječ je o američkoj tradiciji koja je zaludila svijet, a koja se organizira nekoliko tjedana prije termina poroda. Tako je bilo i u slučaju Berguzar Korel, koja je podijelila detalje, ali i otkrila da će djevojčicu nazvati Leyla.

Uz objavljeni video objasnila je kako se napokon mogla zagrliti sa svojim prijateljima nakon dugo vremena, istaknuvši kako su svi cijepljeni, kao i da su imali negativan PCR test prije dolaska u restoran.

  • +3
Berguzar Korel, Halit Ergenc Izvor: Profimedia / Autor: Spma / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

'Godinu i pol smo svi čeznuli jedni za drugima, a sanjali smo o danu u kojem ćemo svi biti zajedno uz puno ružičaste boje i smijeha. Cijelo Hanovo djetinjstvo i moj porođaj bili smo sami, jer se poklopilo s pandemijom, stoga smo svi uživali u ovoj zabavi. Ovo je posljednja zabava s prijateljima prije rođenja na kojoj smo se svi super zabavili', napisala je Berzugar.