opušteno izdanje

Ovako slavna Hurem provodi vrijeme sa svojim kćerkicama

16.07.2021 u 15:41

Bionic
Reading

Slavna turska glumica Meryem Uzerli svojim sljedbenicima voli pokazivati kako izgledaju njezini nježni i zabavni trenutci s kćerima, Lily Koi i Larom. Ovog puta pokazala je kako to izgleda kad njih tri krenu u šetnju

Meryem Uzerli ovoga puta je podijelila nekoliko fotografija na Instagram storyju sa svojim mezimicama s kojima je uživala u ležernom izdanju i šetnji.

'Nije lako ni s jednim djetetom, a s dvoje je teško (smijeh). Mislim na planove, organizaciju i rješavanje stvari vezanih za posao. Mnogo putujem, ali nikada ne vodim kćeri samo da bih im bila blizu jer smatram da je to sebično. Kratka putovanja od dva, tri dana vrlo su zamorna i stresna za dijete.

Ali, važno je da imate na koga da se oslonite. U Moskvu sam došla mirna jer znam da moj partner u svakom trenutku pazi na djecu. On je zaista divan otac, podržava me i pomaže mi. Ne odvaja se od djevojčica, a po potrebi uskače i dadilja', izjavila je glumica ranije. U travnju se pojavila na otvaranju čuvenog filmskog festivala u Moskvi.

Podsjetimo, glumica je rodila 8. siječnja kćerkicu, a nagađa se da je njen otac glumac Čaglaru Ertugrulu s kojim je navodno već neko vrijeme u vezi. No ni Çağlaru niti Uzerli ne potvrđuju niti negiraju tu informaciju.