SJEĆANJE NA LJETO

Surferi – serija koja nas usred zime vodi u ljetnu idilu

07.01.2023 u 08:49

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi seriju koja će vas na nekoliko sati teleportirati u vruće ljetne mjesece i na idilične plaže

Treba vam odmor od europske i američke produkcije? Ovdje je australska serija Surferi (Barons) iz 2022. godine koja će vas zabaviti intrigantnim rivalstvima te zadiviti raskošnom estetikom te prizorima mora i prirode. Radnja prati grupu prijatelja, njihovo, u suštini krhko, prijateljstvo te početak raznih sukoba. Na Pickbox NOW streaming servisu dostupna je prva i za sada jedina sezona s osam epizoda.

Nekoć prijatelji – sada su životni neprijatelji

Godina je 1971. i negdje u Australiji skupina najboljih prijatelja uživa u surfanju, bistrom moru i pješčanim plažama. Ipak, idila neće potrajati još zadugo. Uskoro i Australiju zahvaća kulturološka revolucija koja sa sobom nosi fundamentalne društvene promjene. To će se uvelike odraziti na skupinu neodvojivih prijatelja – njihove različite vrijednosti okončat će dugogodišnja prijateljstva i ljubavi.

Serija Surferi prikazuje kako promjene na svjetskoj razini utječu na međuljudske odnose. Intrigantno prikazuje novonastalu surfersku kontrakulturu i utjecaj kapitalizma na psihologiju ljudske ambicije, odnosa i pohlepe.

Ništa ne bi bilo moguće bez genijalne glumačke ekipe: Ben O'Toole (Snapper Webster), Jillian Nguyen (Tracy Dwyer), Sean Keenan (Bill 'Trotter' Dwyer), Hunter Page-Lochard (Reg Thompson), Sebastian Tang (Peter 'Dimma' Chan), Lincoln Younes (Buddy Fraser), Sophia Forrest (Dani Kirk), George Pullar (Bernie Hunter Jr) itd.

Zavodljiva serija čeka vas na Pickbox NOW streaming servisu - nemojte je propustiti!