PREKINULA je ŠUTNJU

Supruga Rajka Dujmića se oglasila i podržala estradnog menadžera koji je iskritizirao one koji ga 'lažno oplakuju'

06.08.2020 u 10:05

Bionic
Reading

Voljena žena tragično preminulog skladatelja, Snježana, oglasila se na Facebooku prvi put nakon njegove smrti i to kako bi komentirala status glazbenog menadžera Edvina Softića o njezinu suprugu Rajku Dujmiću i kolegama na estradi

'Edvine, hvala ti na istini, jer sve si od riječi do riječi točno rekao. Edvine, hvala ti u Rajkovo ime na hrabrosti i istinu koju si rekao', napisala je Snježana Dujmić u komentaru Softićevog statusa na Facebooku kojeg je on posvetio svima koji se neiskreno prisjećaju pokojnog glazbenika.

Ja ni jednu fotku s njim neću objaviti, to su naše uspomene, niti ću se bilo čime hvaliti, ali bio sam u tim estradnim 'go*nima', 35 godina. Znam tko ste, što ste i vjerujem da sam ga bolje poznavao od vas mnogih kojima je podario sebe u svojim pjesmama, ali zaborav je nastao kad vas je stvorio, a niste ga više trebali!', među ostalim je napisao glazbeni menadžer.

Podsjećamo, jedan od najboljih hrvatskih skladatelja tri dana prije 66. rođendana izgubio je životnu bitku nakon teške prometne nesreće u Ravnoj Gori. Obitelj je nakon njegove smrti napravila humanu gestu i darovala njegove organe kako bi spasila živote drugima.

  • +2
Rajko Dujmić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Veliki prijatelj Rajka Dujmića i njegove obitelj - skladatelj Nenad Ninčević je za tportal potvrdio da je obitelj donijela odluku o donaciji organa preminulog glazbenika.