#DOBREVIJESTI

Supruga Olivera Dragojevića pohvalila se sretnom viješću - u njihovu obitelj stiže sedmo unuče

08.05.2020 u 09:31

Bionic
Reading

Nedugo nakon smrti neprežaljene pjevačke legende, rodio se njegov šesti unuk. Sada u obitelj Dragojević stiže novi unuk kojeg će roditi Karmen, supruga Oliverovog sina blizanca Davora

Prinova u obitelji stiže krajem svibnja, potvrdila je za 24sata supruga pjevača Vesna Dragojević. 'Ne bih još o imenima govorila. Karmen dobro podnosi trudnoću, iako joj je malo teže nego prvi put'.

Unuk Marko, koji ime je dobio po pradjedu, pjevačevu ocu rodio se nakon Oliverove smrti. Ima godinu i pol dana i Vesna kaže da je 'malo nemiran'. 'On već sam jede i sve jede, od kapule do fažola. Ne dopušta nam da ga hranimo, sve sam želi. Stalno mi je nabija balun po stanu, razbija mi je vazu', ispričala je pjevačeva supruga.

Davor i njegova supruga, Korčulanka Karmen u braku četiri godine, a zbog radova u svom domu jedno vrijeme su boravili su kod Vesne u Splitu.

Najstarijeg Dinu Oliver i njegova voljena supruga Vesna dobili su 1975. godine. Dino i supruga Nevena imaju sina Duju koji je nedavno proslavio 13. rođendan, te blizance Luciju i Tonija koji su se rodili 2011. godine. Pjevačev sin Damir i njegova supruga Vanda 2014. godine dobili su kćer Margitu, a tri godine poslije i sina Vinka.

Oliver Dragojević često je u svojim intervjuima isticao koliko mu znače njegovi potomci koji su mu bili najveća podrška u teškim danima. 'Kad sam doma, onda sam potpuno njihov i s unucima, sinovima, ženom. Recimo, nemam neka prava mijenjati nešto, jer ta djeca su uglavnom s materom. Ali kad su sa mnom, a to je uglavnom ljeti - imamo puno drugačiji film', ispričao je svojedobno Oliver.