cristel carissi

Supruga jednog od najbogatijih Hrvata ponovno u vjenčanici

18.03.2017 u 13:40

Bionic
Reading

Otkako se u rujnu prošle godine udala za jednog od najimućnijih Hrvata, hotelijera Davora Lukšića, život Cristel Carissi pod povećalom je javnosti. Ova manekenka i modna dizajnerica, kći talijanskih pjevača Ala Bana Carissija i Romine Power, na Malti je snimala kampanju za Palazzo Parisio, čime se pohvalila na svom profilu na Instagramu

Početkom rujna prošle godine u njezinom rodnom gradu vjenčali su se talijanska modna dizajnerica i model te jedan od najimućnijih Hrvata, hotelijer Davor Lukšić. Crkvene zavjete par je izrekao u baroknoj crkvi San Matteo iz 17. stoljeća u gradiću Lecceu.

  • +8
Vjenčanje Davora Lukšića i Cristel Carissi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako su najavljivali talijanski mediji, na glamurozno vjenčanje u holivudskom stilu mladenka je stigla u trokolici, noseći jednostavnu i elegantnu bijelu vjenčanicu od čipke i tila.

Od vjenčanja je prošlo šest mjeseci, a gospođa Lukšić radi punom parom. Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografije snimljene na Malti, ispred Palazzo Parisio, na kojima pozira u vjenčanici, ali ne u onoj u kojoj je izmijenila bračne zavjete.

A smile is happiness you'll find right under your nose. ✨🌸🌷🌸✨ campaign shoot for @palazzoparisio #malta

A post shared by Cristel Carrisi 🌈 (@crisberry_) on