NIJE IM DOSADNO

Supruga domaćeg reprezentativca pokazala što s obitelji radi u izolaciji: 'Što drugo, a da ne poludimo?

16.03.2020 u 09:38

Bionic
Reading

Koronavirus se iz dana u dan sve više širi, a dinamika života kakav smo poznavali prije pandemije itekako je drugačija. S tim se suočavaju i brojni sportaši širom svijeta koji u ovim trenucima dane provode u izolaciji. Među njima je i nogometaš Ivana Perišić. On i njegova supruga fanovima i prijateljima pokazali su kako provode dane u sigurnosti svog doma

'Dani karantene... Što drugo, a da ne poludimo... Trening, trening i trening. Čuvajte se', napisala je Josipa Perišić, supruga našeg reprezentativca pored fotografije i videosnimke na kojoj pozira sa suprugom i djecom Manuelom i Leonardom. Perišići su dane izolacije odlučili iskoristiti sportski te svih četvero vježbaju u kućnoj teretani.

Prijatelji su joj poručili da izdrže i da se čuvaju. 'Kužinaj, popij, opusti se malo, jbš teretanu, doći ćeš brzo u formu', bio je jedan od savjeta.

Istom fotografijom pohvalio se i Ivan Perišić. 'Čuvajte se. Ostanite u kući. Budite odgovorni', poručio je hrvatski reprezentativac. U komentarima mu se javio nogometaš Josip Iličić te ga je pitao gdje je, a Perišić mu je kratko odgovorio: 'Strogo podrum.'

Podsjetimo, Omišanin je svoju suprugu Josipu upoznao u školskoj klupi. Par je nerazdvojan od prvog razreda srednje škole. Tinejdžerska ljubav na kraju je prerasla u brak koji su sklopili 2012. godine, a Josipa i Ivan dobili su i dvoje djece. Ivan je već sa 17 godina otišao iz Omiša prije nego što je zaigrao za prvu momčad Hajduka.

Mama Josipa često objavljuje fotografije iz privatnog života obitelji Perišić.

Pravilno pranje ruku