ŠTETA JE GOLEMA

Šok nakon povratka u Italiju: Ivanu Perišiću iz stana nestali skupocjeni satovi

14.06.2019 u 09:55

Bionic
Reading

Nakon što su proveli kratki odmor u Hrvatskoj, gdje je nogometaš Intera i hrvatski reprezentativac sudjelovao i u humanitarnom teniskom turniru, Ivan Perišić i njegova supruga Josipa s djecom su se vratili u Milano, a gdje su doznali kako im je iz stana netko ukrao satove u vrijednosti od oko 608 tisuća kuna

Malo je reći da su nogometaš Intera i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i njegova supruga Josipa ostali u čudu, kada su se vratili iz Hrvatske u svoj stan u Milanu i shvatili da je, tijekom njihovog izbivanja, netko ukrao tri skupocjena sata.

Kako piše La Stampa, u milanskom naselju Garibaldi, Ivan i Josipa Perišić, s djecom Leonardom i Manuelom, žive u luksuznoj zgradi Bosco Verticale i to na 19. katu. Riječ je o zgradi koja je, zbog drveća posađenih na balkonima odavno postala jedna od najpoznatijih milanskih građevina, te je itekako dobro čuvana.

Bračni par Perišić s djecom su proteklih dana boravili u Hrvatskoj, a kada su se vratili shvatili su da im nedostaju ručni satovi u vrijednosti od 82 tisuće eura, odnosno oko 608 tisuća kuna. Riječ je o satovima marke Rolex i Audemars Piguet, čija je vrijednost 20, odnosno 50 tisuća eura, i koji su bili u vlasništvu Josipe Perišić, dok je nogometašu ukraden Hublot vrijedan 12 tisuća eura.

Satovi su se, kako je Perišić rekao policiji, nalazili u gornjoj ladici noćnog ormarića, te je kradljivac uzeo samo njih, a ne i njihove kutije. Ništa drugo iz stana nije ukradeno, a sam nogometaš je na policiji rekao kako je ukradene satove posljednji put vidio prije odlaska u Hrvatsku, 27. svibnja, te da u stanu nije primjetio nikakve tragove nasilnog ulaza.

Osim bračnog para Perišić pristup stanu imala je tek spremačica, čiji se iskaz tek očekuje.

  • +3
Ivan i Josipa Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia