srodne duše

Nikad im nije dosadno: Viktorija i Dino Rađa opet zabavljaju fanove

17.07.2019 u 14:57

Bionic
Reading

Legendarni sportaš i instruktorica fitnesa zajedno su više od dvadeset godina. Jedan od najpopularnijih parova na javnoj sceni svoj život, osim ljubavlju, začinjava dobrom zabavom, a to Viktorija i Dino Rađa prenose i na svoje pratitelje na društvenim mrežama

Kad je riječ o sportskim uspjesima i karijeri, Dino Rađa je postigao sve što je htio. No može biti zahvalan i sretan i kad se govori o privatnom dijelu života, u kojem uživa sa svojom Viki. Košarkaška legenda odlučila je još jednom nasmijati svoje fanove novom crticom iz svakodnevice sa suprugom, nekadašnjom pjevačicom i misicom, a danas instruktoricom fitnesa Viktorijom Đonlić Rađa. Sada su zajednički ušli u kabinu za presvlačenje u jednoj od trgovina te se uvukli u kratke sportske hlače i tako fotografirali.

'Uvijek glumim klauna, a njega to jako veseli. Unijela sam mu vedrinu u život, on meni neke strukture ozbiljnosti i odgovornosti, naučio me dosta toga u životu. Nadopunjujemo se, poklopili smo se. Imala sam sreću - i on i ja', izjavila je ranije Viktorija Đonlić Rađa.

  • +5
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic