idu na 'punjenje baterija'

'Superpotjera' je gotova, a lovci su otkrili kako će provesti ljetne mjesece

29.05.2023 u 11:04

Bionic
Reading

U nedjelju je emitirana posljednja emisija prve sezone popularnog kviza. Na početku emisije voditelj Joško Lokas lovce je pozdravio na nešto drugačiji način. Joško je najavio da će 'Superpotjera' na ljetnu pauzu. Potom je lovce upitao kako će provesti naredne mjesece

'Sven, vama će ovo biti prvo lovačko ljeto. Odmor ili pripreme za novu sezonu?', pitao je voditelj novog lovca Svena Marcelića, a on je rekao da će se odmoriti. 'Područje bez signala. Po mogućnosti na otoku, bez televizije, a kamoli pripreme Potjere. Ništa', izjavio je lovac.

Joško Lokas je potom od Morane Zibar saznao kakve su pripreme bile prošlih godina. 'Deset sezona je na mojim malim plećima, što boljih što lošijih… A najbolja priprema? Dobar san, redoviti obroci, hidratantna krema', otkrila je lovkinja.

  • +3
Morana Zibar Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Joško se potom obratio i ostatku lovaca. 'Isto kao i Morani, meni nije prvo lovačko, ali mi je drugo otačko ljeto. Tu se nešto i malca pita onda, koliko će mi ostati vremena da uopće šmugnem iz Zagreba. A sad, ako ostane vremena za ponavljanje... Moj život je ponavljanje – rekao je lovac Krešimir Sučević Međeral, a Mladen Vukorepa je na isto pitanje odgovorio: 'Prvo odmor. Joško znate da u našim godinama je odmor prijeko potreban. Više možda dopunjavanje nego obnova. Sve više podataka je i to treba pratiti'.

  • +4
Mladen Vukorepa Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Lokas je najiskusnijeg u lovačkoj družini je, Deana Kotigu zamolio da ocijeni ovaj koncept kviza. 'Ja sam stvarno od prve, premijerne epizode obične Potjere unutra i kako je rasla Potjera, tako sam rastao i ja. I doslovno i preneseno i stvarno i onaj format je skoro pa savršen i ovaj format je skoro pa savršen. Nosi nekakve druge stvari, ali mislim da ovakvo nešto još nismo imali u Hrvatskoj i jako sam ponosan što sam dio ovog', rekao je lovac.

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT