PUKLA LJUBAV

Supermodel Cara Delevingne prekinula s glumicom Ashley Benson

06.05.2020 u 21:41

Bionic
Reading

Nakon gotovo dvije godine veze 27-godišnji supermodel Cara Delevingne i tri godine starija glumica Ashley Benson odlučile su krenuti svaka svojim putem

Zvjezdani par razišao se još početkom travnja, a vijest je časopisu People potvrđena iz više izvora.

Vrijeme u karanteni zbog koronavirusa Delavingne prema jednom od izvora provodi družeći se s prijateljicama, među kojima su Margaret Qualley i njena sestra Rainey Qualley, kao i kći slavnog supermodela Cindy Craftword – Kaia Gerber.

'Cara i Ashley uvijek su imale uspona i padova, ali sad je konačno gotovo', otkrio je jedan od izvora.

Delevingne i Benson zajedno su prvi put viđene u kolovozu 2018. godine, a tom su prilikom fotografi zabilježili njihovo ljubljenje u londonskoj zračnoj luci Heathrow. Nakon toga često su razmjenjivale nježnosti u javnosti.

Delevingne je vezu potvrdila u lipnju 2019., neposredno prije TrevorLIVE Gala, kada je rekla za E! News rekla kako je videozapis ljubljenja s Benson podijelila na na Instagramu u čast 50. obljetnice Stonewallskih nemira (Stonewall riots) i u čast prve obljetnice njihove veze.

Potom je listopadskom broju časopisa Elle UK progovorila o svojoj zaljubljenosti, opisujući kako uživa u nevjerojatnom osjećaju da nije sama i kad se sa svijetom suočava s još nekim.

'Ne želim biti tako tajnovita da ljudi pomisle da se nečega sramim, ali nikad nisam bila u vezi u kojoj je sve bilo tako javno ili u kojoj sam objavljivala nečije tuđe slike. Ovo se činilo drugačijim', rekla je Delavingne.

Glumica Ashley Benson za časopis People je u kolovozu 2018. rekla kako u vezama uvijek cijeni privatnost.

'Mislim da je privatnost najbolja za bilo koju vezu i po tom sam pitanju uvijek bila vrlo privatna jer jednostavno mislim da je tako bolje. Ali teško je pobjeći od toga kad te javnost stalno drži na oku, a ja se jednostavno trudim zadržati privatnost koliko god je moguće', rekla je Benson.

Delavigne je prije veze s Benson izlazila s indie rockerom St. Vincentom, a prekinuli su 2016. godine. Iste godine i Benson je konačno prekinula svoju vezu s dugogodišnjim poslovnim partnerom i prijateljem Justina Biebera Ryanom Goodom, s kojim je uz česte prekide bila od 2011. godine.