JE LI SE ZAISTA NALJUTILA?

Nije mu mogla prešutjeti: Slavna manekenka oštro uzvratila Justinu Bieberu za riječi koje je izrekao na njen račun

22.02.2020 u 10:33

Bionic
Reading

Nakon što je Justin Bieber u emisiji 'The Late Late Show' manekenku Caru Delevingne izdvojio kao najmanje dragu prijateljicu svoje supruge Hailey Bieber, uvrijeđena manekenka je pjevaču odgovorila što o svemu misli putem društvenih mreža

Justin Bieber trenutno promovira svoj novi album, pa je tako nedavno gostovao i u seriji 'The Late Late Show' voditelja Jamesa Cordena, u kojem gosti trebaju dati iskren odgovor ili pojesti jednu od gadosti koje se nalaze ispred njih na stolu.

Corden je tijekom igre Biebera zamolio da poreda na ljestvici od jedan do tri prijateljice svoje supruge Hailey Bieber, ovisno o tome koja mu je najmanje draga. Ukoliko želi izbjeći odgovor, slavni pjevač morao je pojesti bikov penis, što njegov želudac nije mogao podnijeti, pa je radije skupio hrabrost i dao odgovor koji je izazvao poprilično neugodnosti.

Bieber je morao poredati Kendall Jenner, Gigi Hadid i Caru Delevingne, a njegov odgovor glasio je 'Kendall, Gigi, Cara Delevingne', dajući time do znanja da mu je Cara najmanje draga.

'Vratimo se na moj odgovor. Kendall najbolje poznajem. Najviše sam vremena proveo s Kendall, ona je naša dobra prijateljica. Proveo sam dosta vremena i s Gigi, ali ne i s Carom', obrazložio je svoj odgovor popularni pjevač, nastojavši ublažiti situaciju.

'Nemam ništa protiv tih djevojaka, samo što imam bolji odnos s Kendall. Nije kao da sam... ma, j***š Caru, j***š nju', rekao je potom Bieber, ne želeći dalje smišljati razloge i pravdati se.

  • +4
Justin Bieber i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ubrzo nakon što se emisija završila, slavna manekenka je na Instagramu oštro uzvratila pjevaču, očigledno se uvrijedivši što je Bieber najmanje simpatizira. Cara je objavila video isječak iz emisije, a nakon toga i fotografiju iz 2014. koja je nastala tijekom modne revije Victoria's Secreta. Cara je tada nosila reviju, a Bieber pjevao uživo.

Fotografija prikazuje Biebera koji gleda u Caru dok manekenka šeta pistom.

'Sada vs. nekad. Ako nemaš ništa protiv mene, zašto me onda ne odblokiraš? Volim te Hailey Bieber - trebao je jednostavno pojesti bikov penis', napisala je manekenka ispod fotografije kojom se direktno obraća Bieberu.

Ni Justin, ni Hailey za sada nisu odgovorili na fotografiju, ostavivši time situaciju i dalje neugodnom, zbog čega fanovi vjeruju kako se manekenka zaista osjeća uvrijeđenom.

Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia