čari otočkog života

Sunčanje u listopadu: Anja Šovagović Despot uskočila u badić i javila se s plaže

02.10.2022 u 12:03

Bionic
Reading

Nagrađivana glumica Anja Šovagović Despot zagrebačke kišne dane zamijenila je znatno ljepšim prizorom – suncem i morem na otoku Braču. Svojim pratiteljima javila se novom objavom na Instagramu i otkrila da, ako se nju pita, ljeto još uvijek traje

Kalendarski smo već dobro zagazili u jesen, potvrđuje to i kišni zagrebački dani. No, naša glumica, spisateljica i glazbena umjetnica, Anja Šovagović Despot, jedna od sretnica koja je mogla 'pobjeći' na neku ljepšu destinaciju. Tako već neko vrijeme boravi u Supetru na Braču gdje se nalazi obiteljska vikendica koju je još potkraj šezdesetih sagradio pokojni Fabijan Šovagović.

Prema svemu sudeći, ondje bablje ljeto još uvijek traje, a Anja je i uskočila u kupaći kostim te se uputila na plažu. Javila se i svojim brojnim Instagram prijateljima i pratiteljima.

Pozirajući u crnom badiću, s kosom zavezanom u visku punđu i sunčanim naočalama leopard uzorka, Anja je napisala: 'U podne na Mutniku' i dodala hashtag #babljelito. Pratitelji su se odmah složili kako doista uživa, a sigurno joj i malo pozavidjeli na suncu i moru.

Koliko uživa u čarima otoka na kojem tradicionalno ljetuje svake godine, glumica je pokazala i u još jednoj objavi, videu u kojem drži veliki buket ljekovitog bilja. Uz post na kojem ne krije široki osmijeh Anja je napisala: 'Sreća'.

Nedavno je glumica objavila i video u kojem je otkrila prekrasno uređen obiteljski ljetnikovac u kojem dominiraju palme, stablo masline, kaktusi agave, bugenvilija. Tu je i bazen te ležaljke i suncobran, a na drugom kraju je vrtna ljuljačka – prava oaza za uživanje.

  • +5
Anja Šovagović Despot Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX