prava idila

Anja Šovagović Despot pokazala kako izgleda njezina morska oaza: 'Moj mali komad svemira'

12.09.2022 u 11:50

Bionic
Reading

Glumica, spisateljica i glazbena umjetnica jedna je od onih sretnika koje zadnje dane ljeta može uživati na suncu, uz borove, masline, udišući svježi morski zrak. Dane provodi između vlastita dvorišta i obližnje plaže

Nagrađivana glumica, javila se svojim pratiteljima na Instagramu sa Supetra gdje 'puni baterije' u obiteljskoj vikendici koju je još potkraj šezdesetih sagradio pokojni Fabijan Šovagović. Anja Šovagović Despot odlučila je svima pokazati kako izgleda 'njezin mali komad svemira' kako je opisala video i fotografije.

U ljetnikovcu obitelji Šovagović dominiraju palme, stablo masline, kaktusi agave, bugenvilija. Na jednom dijelu terase smješten je veliki stol s bijelim stolicama, a u blizini se malazi i kameni rošlji. Pored bazena su pozicionirane dvije vrtne fotelje i niski stol sa suncobranom. Na drugom kraju je smještena vrtna ljuljačka, ležaljka u retro stilu, tri moderne fotelje i stolić, a sve u u prugasto plavo-bijelom ruhu.

Inače nakon zagrebačkog potresa u kojem joj je stradao stan obitelj je provela gotovo godinu dana na Braču. 'U Supetru se jednostavnije živi, kvalitetnije, ljepši je zrak, nebo je plavo i zvjezdano, a o miru koji nam je bio neophodan i ljepoti prirode suvišno je i govoriti', rekla je tada glumica za Jutarnji list.

Inače, nedavno se obitelj Šovagović Despot uselila u novoadaptirano potkrovlje stana. U njemu nije mogla boraviti jer im je zgrada dobila je certifikat 'crveno', što znači da je neuporabljiva.

  • +2
Anja Šovagović Despot Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX