NERASKIDIVA VEZA

Mnogo uspona, padova, problema i veselja: Unatoč svim aferama Coleen i Wayne Rooney slave 11. godišnjicu braka

13.06.2019 u 14:59

Bionic
Reading

Iza njih su brojni problemi, drame i afere koje su se odvijale pred očima javnosti. Wayne Rooney i njegova supruga Coleen s kojom dijeli četvero djece danas slave jedanaest godina turbulentnog braka

Nekadašnji kapetan engleske nogometne reprezentacije slavi veliku jedanaestu godišnjicu braka sa suprugom Coleen Rooney. Wayne i Coleen upoznali su se kad su imali 12 godina, a prohodali četiri godine kasnije kad je Rooney bio nepoznati dečko kojeg je uzdržavala majka, čistačica u osnovnoj školi.

Kako je odmicala njegova karijera i postajao sve uspješniji i bogatiji, tako su rasli i njihovi ljubavni problemi. Od samog početka bio je vrlo nestašan i nevjeran. Tako mu je zaljubljena Coleen prvi puta preljub oprostila samo osam mjeseci prije vjenčanja koje održano u Italiji 2008. godine.

Talentirani nogometaš nevjeran je bio i tijekom prve trudnoće, kada je Coleen čekala njihova sina Kaija. Tadašnji napadač Manchester Uniteda supruzi je priznao sve svoje grijehe u strahu da će prostitutka Jennifer Thompson s kojom ju je varao u javnosti progovoriti o svemu, što se na koncu obistinilo.

U godinama koje slijede par je dobio još troje djece, a posljednji veliki skandala koji se događao pred očima cijeloga svijeta, dogodio se prije no što su dočekali zadnjeg sina. Prije dvije godine, u jednom od svojih veselih noćnih provode, Rooney je previše popio i sa starletom Laurom Simpson uhvaćen u prebrzoj vožnji u alkoholiziranom stanju. Tada je na vidjelo izašla cijela priča o njegovoj namjeri da noć provede s atraktivnom plavušom.

Trudna Coleen na neko je vrijeme nakon toga napustila supruga uzevši sa sobom i njihovo troje djece. I kada se činilo da je odlučnija no ikada da napusti nevjernog Waynea, stvari su se promijenile. Na svijet je došlo njihovo četvrto dijete, sin Cass Mac zbog čega je Coleen odlučila oprostiti suprugu nevjeru i dati novu šansu.

Ljubav prema alkoholu i lijepim ženama nisu ga koštale braka i obiteljskog sklada, pa supružnici Rooney danas slave jedanaestu godišnjicu, a tom prigodom Coleen je na Instagramu poslala prigodnu poruku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️

Objavu dijeli Coleen Rooney (@coleen_rooney)

'11 godina u braku. Sretna godišnjica Wayne Rooney. Bila je to velika avantura, mnogo uspona, padova, problema i veselja, ali znaš to - volim te!'

Dana kada je izrekao sudbonosno 'da' prisjetio se na društvenim mrežama i 33-godišnji nogometaš.

  • +7
Coleen i Wayne Rooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia