PREKIPJELO JOJ

Drastična odluka Coleen Rooney: Zbog posljednjeg skandala zabranila suprugu da bez nje izlazi iz kuće

08.01.2019 u 11:14

Bionic
Reading

Nakon što je tijekom boravka u Americi još jednom uhićen zbog pijanstva, supruga nogometaša Waynea Rooneyja odlučila se na drastičan potez, a bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije ovoga ju je puta, čini se, odlučio poslušati

Coleen Rooney zabranila je svom suprugu, nogometašu Wayneu Rooneyju da bez nje napušta njihov obiteljski dom, a sve to nakon što je uhićen zbog skandala kojeg je napravio u pijanom stanju na aerodromu u Americi. Budući da ovo nije njegov prvi takav ispad, ni ne čudi da je njegovoj supruzi dojadilo u medijima čitati detalje o Rooneyju koji, očito, ima velikih problema s alkoholom.

  • +7
Coleen Rooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Očevici pričaju kako je Coleen bivše kapetanu engleske nogometne reprezentacije, danas nogometašu američkog Washington DC Uniteda, očitala bukvicu preko telefona. Oni koji su se zatekli odmah pored 33-godišnjeg nogometaša tvrde kako je njegova supruga doslovce urlala preko telefona pitajući ga: 'Koliko ti se puta treba reći?'

Inače, Wayne Rooney uhićen je još 16. prosinca kod aerodroma Dulles, nakon što je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, pa je zadržan u pritvoru dok se ne otrijezni, ali i zbog toga što je psovao na službene dužnosnike.

'Rekla mu je da više ne smije napustiti kuću bez njezinog nadzora. Nije mogla sakriti koliko je ponižena zbog svega, stoga mu je naredila da se istog trenutka nacrta kod kuće i nazvala ga idiotom, jer je ponovno napravio glupost. Upozorila ga je da mu više nikada ne padne na pamet takvo što napraviti, jer smatra da njegova pijanstva i uhićenja itekako ruše imidž njihove veze', rekao je izvor blizak nogometašu.

COLEEN ROONEY

Samo tri mjeseca nakon poroda supruga Waynea Rooneyja zablistala u bikiniju

Pogledaj galeriju

Nogometna zvijezda navodno je bila pod utjecajem alkohola i tableta za spavanje, koje je konzumirao tijekom 14-satnog leta iz Rijada, zbog čega je bio dezorijentiran. Nakon što je aktivirao alarm, želeći izaći s aerodroma na vrata za službene osobe, a kada mu je službenik ukazao na pogrešku, krenuo ga je psovati.

Tri sata proveo je u pritvoru, a na kraju je platio 150 kuna globe i 600 kuna troškova. Nakon što je izašao iz pritvora, otputovao je u Veliku Britaniju kako bi proveo Božić s 32-godišnjom suprugom Coleen i njihovo četvero sinova.

Inače, ovo nije njegov prvi ispad i skandal, budući da je već nekoliko puta u Velikoj Britaniji bio uhićen zbog vožnji u pijanom stanju, a imao je i nekoliko izvanbračnih afera, koje je isto počinio pod utjecajem alkohola.