OVO NE IZGLEDA KAO PRIPREMA ZA ULOGU

Što se događa? Nakon fotografija Toma Hanksa koje su zabrinule sve, njegova supruga snimljena uplakana na obiteljskoj večeri

08.09.2022 u 08:37

Bionic
Reading

Najnovije fotografije Toma Hanksa, na kojima je iznimno mršav te ga supruga Rita Wilson pridržava dok hoda, malo je reći zabrinule su sve, a sada su se pojavile i fotografije na kojima holivudska glumica uplakana briše suze u jednom restoranu

Namješten osmijeh kada je ugledala fotografe, ali i sigurna ruka kojom je pridržavala supruga dok hoda, dodatno su zabrinuli svjetsku javnost. A onda se unutar poznatog restorana u Los Angelesu, gdje im se na večeri pridružio njihov problematični sin Chet Hanks, Rita Wilson jednostavno raspala i više nije mogla zadržati suze.

Paparazzima taj trenutak nije promaknuo, pa je Rita snimljena dok pokušava obrisati suze i 'skulirati' se, jer očito se nešto događa.

Rita Wilson Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata glumica i supruga Toma Hanksa bila je uznemirena tijekom večere u Tra Di Noi te je sve samo dodatno potaknulo glasine koje već nekoliko dana kruže, a zbog kojih je javnost itekako zabrinuta za zdravstveno stanje legendarnog Toma Hanksa.

  • +9
Tom Hanks i Rita Wilson Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Još u lipnju ove godine nije mogao sakriti treskavice ruku, tijekom svjetske premijere filma 'Elvis', a zbog očitog velikog gubitka kilograma i iscrpljenog izgleda, čini se kako ima većih problema sa zdravljem nego što to želi priznati.

Podsjetimo, Rita i Tom 2020. godine oboljeli su od covida-19 te su javno dali do znanja kako im je ta bolest oštetila organizam. Tom je jedno vrijeme bio i u bolnici, a je li sve to utjecalo na njegovo zdravlje ili je riječ o nečem sasvim drugom, ostaje, barem za sada, nepoznanica.