NOVI POČETAK

Što se događa: Mateo Kovačić obrisao većinu fotografija s Instagrama

06.05.2019 u 14:37

Bionic
Reading

Domaći nogometaš koji trenutno igra u londonskom Cheeseu zaintrigirao je vojsku obožavatelja na društvenim mrežama naglim uklanjanjem većine svojih fotografija, na kojima se između ostalog nalazila i njegova supruga Izabel Kovačić

Je li riječ o novoj odluci i drugačijem pristupu društvenim mrežama ili pak nečem drugom nije poznato, ali nogometaš Mateo Kovačić uklonio je nekolicinu fotografija sa službenog Instagram profila.

Nerijetko je hrvatski reprezentativac znao objaviti fotografije iz privatnog ili profesionalnog života i tako razveseliti društvo na internetu, ali izgleda da je promijenio stav.

Na njegovom je profilu trenutno dostupno tek pet fotografija, od kojih većina vezana za nogomet, jedna za vjeru koja mu je vrlo bitna, a posljednja u nizu, dodana u nedjelju navečer sadrži i suprugu Izabel.

25-godišnjeg talentiranog nogometaša koji je prošle sezone iz Real Madrida prešao igrati u londonski Chelsea, na Instagramu prati preko 4 milijuna ljudi.

S druge strane, Izabel Kovačić, supruga domaćeg nogometaša vrlo je aktivna na društvenim mrežama i redovito objavljuje privatne trenutke s milijunima obožavatelja.

Izabel Kovačić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo