Chris Noth

Što mu se dogodilo? Nekada je bio Faca, a danas je gotovo neprepoznatljiv

26.10.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Mnogim obožavateljima jedne od najpopularnijih serija svih vremena, 'Seksa i grada', prva asocijacija na njen spomen su Faca i njegov odnos s Carrie. Chris Noth, koji je punih šest godina igrao tu ulogu, godinama je bio na listama najpoželjnijih glumaca, no danas na njih zasigurno više ne bi dospio

Od 1998. do 2004. bio je Faca, baš poput uloge u seriji 'Seks i grad' koja mu je donijela status velikog zavodnika, no danas 62-godišnji glumac Chris Noth tek je sjena nekada atraktivnog muškarca.

NYC - October 25, 2017 #ChrisNoth #NYC #MrBig #SATC #SexAndTheCity

Objavu dijeli Chris Noth News (@chrisnothnews)

Snimljen u šetnji New Yorkom, Chris Noth bio je gotovo neprepoznatljiv. Budući da je očito imao neku ozljedu, ulicama je hodao uz pomoć štapa, a njegova sijeda i proćelava kosa iznenadila je sve.

Odjeven u sivu majicu kratkih rukava s natpisom 'Property of New York Health and Racquet Club', tamnu trenirku i crvene slip-on cipele, koje očito zbog boli nije mogao u potpunosti obuti, pa ih je tek nataknuo, glumac koji trenutno glumi u novoj televizijskoj seriji 'Gone' o FBI agentima koji love zlostavljače djece krenuo je kući iz pekare, u kojoj je kupio peciva.

  • +9
Chris Noth Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Chrisa Notha proslavila je upravo serija 'Seks i grad', iako je prije nje glumio u mnogim filmovima i serijama poput 'Zakon i red'. Godine 2014. u jednom je intervjuu o tome i progovorio: 'U početku, 'Zakon i red' je bio veliki hit, no onda sam snimio 'Seks i grad' i to je postalo sasvim drugo. Reakcije ljudi bile su nevjerojatne i ta mi je serija u potpunosti promijenila život.'

Mr. Big i Carrie u seriji 'Seks i grad' Autor: Youtube