neprepoznatljiv i zgodan

Ovako je Faca iz serije 'Seks i grad' izgledao u mladosti

10.10.2017 u 11:13

Bionic
Reading

Premda je glumio u brojnim filmovima i drugim serijama, Chrisa Notha većina pamti po ulozi Mr. Biga, fatalnog muškog lika iz kultne serije 'Seks i grad'. Danas 62-godišnji Chris izgleda malo drukčije od svojih dana slave, kada je mamio uzdahe kao Carriena bolja polovica, a dosad je malo poznato bilo to kako je izgledao prije nego što je postao velika glumačka zvijezda

Chris Noth je iznenadio sve kada je prije nekoliko dana na Instagramu objavio fotografiju iz mladosti. Na njoj ima dugu kosu i izgleda kao neki roker.

'Drago mi je da ovo više ne moram prati', napisao je pored fotografije što ju je objavio u svrhu humanitarne akcije za pomoć Portoriku koji je stradao u strašnim uraganima.

Nakon što je pohađao koledž Marlboro u Vermontu Noth je dobio magisterij lijepih umjetnosti na dramskom odjelu Yalea. Tamo je glumio u 25 drama i bio učenik legendarnog Sanforda Meisnera.

Prije uloge u 'Seksu i gradu' pojavljivao se u televizijskim serijama, a najzapaženiju ulogu ostvario je u nagrađivanoj 'Dobroj ženi', u kojoj glumi uz Julianu Margulies, te u indonezijskom filmu 'Meci i žene'. U seriji 'Zakon i red' glumio je pak detektiva Mikea Logana.

  • +3
Chris Noth Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia