MEĐUSOBNA OPTUŽIVANJA

Ne prestaju curiti detalji o svađi između zvijezda 'Seksa i grada'

06.10.2017 u 12:52

Bionic
Reading

Kim Cattrall našla se na jednoj strani, dok se na suprotnoj našla cijela filmska ekipa predvođena Sarah Jessicom Parker. Međusobna optuživanja ne prestaju, a svatko smatra ovog drugog glavnim krivcem. Ipak, više izvora otkrilo je kako je upravo Cattrall krivac za sve te da je osim novčanih zahtjeva imala i želje za svojim projektima

Obožavatelji diljem svijeta bili su izvan sebe kada su doznali da će njihov omiljeni film 'Seks i grad' dobiti i treći nastavak. Ipak, sreća nije dugo trajala, a posljednjih dana ne prestaju curiti u javnost detalji o razlozima raspuštanja filmske ekipe.

  • +10
Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon neslužbenog optuživanja da je glavni krivac svemu Kim Cattrall ona je to demantirala, a sada su ponovno krenule optužbe na njezin račun.

Prema riječima više izvora, Kim Cattrall je cijelo ljeto provela zavlačeći cijelu ekipu, razmišljajući hoće li pristati ili ne snimiti još jedan nastavak. Budući da nisu znali kakav će biti ishod, ostatak ekipe stavio je na čekanje sve svoje ostale projekte, iščekujući njezinu potvrdu kojom bi snimanje započelo.

'Krenula je s nebuloznim zahtjevima, a kada je filmskom studiju to dozlogrdilo, odlučili su zaustaviti sve. Tražila je od njih da kupe njezine filmove, koji još nisu ni snimljeni, kao i da joj daju televizijsku seriju. Ponašala se kao zahtjevna diva.'

Ipak, navodno je Cattrall, osim toga, zahtijevala da se u novom nastavku odnos i stav prema njezinu liku, Samanthi, promijeni. 'Bila je spremna na pregovore, no željela je čuti nešto što nitko nije bio spreman izreći. Prvenstveno je željela da se prema Samanthi napokon počnu ponašati dostojanstveno i s poštovanjem, a ne kao do sada. No oni to nisu željeli ni čuti', rekao je jedan od izvora te dodao kako su rečenice koje je trebala izgovarati bile izrazito ponižavajuće.

  • +13
Kako se Sarah Jessica Parker mijenjala kroz godine Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Uz sve to, problem je bio novac. 'Kim nije jedina koja nije previše zaradila u vrijeme najveće popularnosti serije. Recimo to ovako - ako vaše ime, srednje ime i prezime nisu bili na listi, novac od zarade epizode niste vidjeli', otkrio je izvor.

Gostujući ovog tjedna na britanskoj televiziji ITV, kod voditelja Piersa Morgana, Kim Cattrall je dala naslutiti kako, među ostalima, za krivca smatra i svoju kolegicu Sarah Jessicu Parkes, žestoko negirajući da je ona sama kriva za ovakav rasplet, kao i to da je bila 'teška' u pregovorima.

'Za mene je ovo završena priča. Nema kajanja, žaljenja. Voljela bih samo da je Sarah bila bolja. Nikada nisam tražila nikakve novce, projekte, niti sam se ponašala kao diva. To je stvarno smiješno.'

S druge strane javili su se ostali glumci. Tako je Kristin Davis rekla kako je 'izrazito frustrirana' jer više neće moći glumiti Charlotte, a dirljivu poruku ostavila je na svom profilu na Instagramu svim obožavateljima.

Daleko od svega ostao je Mr. Big, odnosno Chris Noth, kojeg, kako je otkrio, produkcija nije ni zvala da glumi u trećem nastavku.