u kinima od 11. siječnja

Što biste učinili? Doznajte kakva ste vrsta osobe?

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jay Maidment

Poznajete li bar jednog čovjeka koji je cijeli život donosio sve ispravne odluke, a onda se naprosto ukrcao na pogrešnu vožnju. Ovo je priča o jednom od njih. Duboko udahnite jer dolazi 'Putnik', adrenalinsko putovanje vlakom

Dugo očekivani triler 'Putnik', s fantastičnim Liamom Neesonom u glavnoj ulozi, napokon je doputovao u Hrvatsku! Sve od prvog prikazivanja 11. siječnja, film Putnik domaću publiku vozit će i impresionirati u multiplexima Cineplexx (uključujući MX4D format) te manjim kinima diljem Hrvatske.

Putnik

Autor: Lionsgate Movies

Michael (Liam Neeson) je sretno oženjen bivši policijski službenik, koji se zbog obiteljskog života odrekao policijskog poziva i već deset godina radi za istu tvrtku kao prodavač osiguranja. Do posla i nazad kući svakodnevno putuje vlakom. Jednog poslijepodneva spletom nesretnih okolnosti život koji je do tada vodio iznenada se sruši. Michael i njegova supruga ionako jedva spajaju kraj s krajem, a pred njima je i ogroman trošak odlaska njihovog sina na fakultet. Michael se osjeća slomljeno. Beznadan je i ne zna kako obitelji priopćiti gubitak posla.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jay Maidment

Kao i svakog dana, po završetku radnog vremena kreće kući, uobičajnom rutom, vlakom na kojem je redovni putnik. Pritom i ne sluti kako je pred njim adrenalinska vožnja nimalo nalik njegovoj svakodnevnoj. Upoznaje misterioznu neznanku intrigantna pristupa i ona ga vješto uvlači u neobičnu zagonetku. Netko na njegovom vlaku je uljez, a na njemu je da prije zadnjeg zaustavljanja otkrije tko ne pripada. U bitci s vremenom pokušava razriješiti nametnutu mu zagonetku.

Vera Farmiga

Vera Farmiga

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jay Maidment

Kako vrijeme curi, igra postaje sve opasnija i ulozi su sve veći. Kada shvati da je namamljen u kriminalnu zavjeru već je kasno i biva prisiljen potpomagati smrtonosni plan koji se počeo odvijati pred njegovim očima. Kao čovjek koji je cijeli život radio sve kako treba, Michael se ukrcao na pogrešnu vožnju i ona sada strmoglavo odvodi njega, njegovu obitelj i sve putnike u vlaku – ravno u propast.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Cineplexx

Ovaj intenzivni, inteligentni akcijski triler na velike ekrane donosi eksplozivnu kombinaciju misterije, napetosti, i akcije. Redatelj Jaume Collet-Serra osim dramske napetosti, Putnikom uspješno naglašava istinske životne vrijednosti, kao i važnosti integriteta i čestitosti. Ova filmska priča nosi snažnu poruku o tome kako najjednostavnija rješenja nisu nužno najbolja te kako se uvijek trebamo držati svojih moralnih načela, bez obzira koliko teške bile kušnje na koje nas život stavlja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!