POPIS JE IMPRESIVAN

Stjepan Hauser u elitnom društvu: Pohvalio se s kojim se slavnim zvijezdama upoznao

26.07.2019 u 20:01

Bionic
Reading

Kao član poznatog violončelističkog dvojca 2Cellos prošao je svijet mnogo puta, a na svojim putovanjima i koncertima imao je priliku sresti velike svjetske 'face'. Teško je za pobrojati koga je sve 'uhvatio' za slikanje, a neke od njih smo imali priliku vidjeti zahvaljujući njegovim objavama na društvenim mrežama. Stjepan Hauser sada se ponovo prisjetio s kim je sve imao čast biti u društvu

Stjepan Hauser uspio se družiti i pozirati s brojnom elitom poput Katy Perry, Sharon Stone, Andreom Bocellijem, Edom Sheeranom, Harry Stylesom, Antoniom Banderasom, Stevenom Tylerom, Cristianom Ronaldom i mnogim drugima, a svoju zavidnu galeriju objavio je u Instagram storyju.

  • +9
Stjepan Hauser Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Prema najavama Stjepana Hausera, popularni duo će malo odmoriti od zajedničkog rada. Posvetit ćemo se nekim drugim stvarima u životu', izjavio je Hauser u listopadu prošle godine te dodao kako moraju napraviti jedan 'zdrav odmak'.

Kako je izjavio, trebaju si sve posložiti u glavi. 'Kad dođemo sebi opet, ako dođemo, možemo onda nastavit', poručio je violončelist.

  • +7
Stjepan Hauser Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL