SNIMILI SPOT

Stjepan Hauser odveo atraktivnu Lolu u romantičnu Veneciju

11.01.2018 u 09:40

Bionic
Reading

Iako se šuškalo kako ih veže nešto više od ljubavi prema glazbi, sada se otkrilo i zašto je Stjepan Hauser toliko vremena provodio u društvu atraktivne Lole Astanove. Violončelist i pijanistica u Veneciji su, uz pomoć Darka Drinovca, snimili spot za obradu pjesme 'Love Story' iz istoimenog filma iz 1970. godine

Nakon što su zajedno snimili Beethovenovu 'Mjesečevu sonatu' i za nju dobili samo pozitivne komentare obožavatelja diljem svijeta, poznati virtuoz na čelu Stjepan Hauser i atraktivna pijanistica Lola Astanova odlučili su se na novi korak. U jednom od najromantičnijih gradova na svijetu, Veneciji, snimili su crno-bijeli spot, u režiji Darka Drinovca, za pjesmu 'Love Story'.

LoLa & Hauser - Love Story Autor: Youtube

Ljubavna priča, interpretirana na njihov način, poetična je i senzibilna, baš kao i originalna tema iz istoimenog filma 'Love Story', odnosno 'Ljubavna priča', u kojem su glavne uloge imali Ali MacGraw i Ryan O'Neal, a koja je postala sinonim za ljubav koja ne prestaje.

  • +2
Stjepan Hauser i Lola Astanova Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inače, 32-godišnja Lola Astanova dolazi iz Uzbekistana, a svojim je izgledom i talentom zaludjela svijet. Ona je pijanistica, skladateljica i producentica, a u Americi je prava zvijezda. Upravo je na jednoj od svojih svjetskih turneja upoznala i Stjepana Hausera.

U dobi od šest godina pohađala je specijaliziranu školu za darovitu djecu V. Uspenski u Uzbekistanu, u kojem je rođena i odrasla, studirala je na Moskovskom državnom konzervatoriju P. I. Čajkovski, a započela je turneje kao koncertni pijanist u dobi od osam godina. Godine 2003. emigrirala je u Sjedinjene Države. U lipnju 2012. uvrštena je među top 10 stilskih ikona u klasičnoj glazbi prema časopisu LimeLight.

  • +7
Stjepan Hauser Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL