TOTALNO ISKREN

Stjepan Hauser: 'Ako si posvećen jednoj i vjeran, nevjeran si svim drugima, pa pokušavam naći balans'

11.12.2019 u 09:51

Bionic
Reading

Najpoznatiji hrvatski violončelist i član dvojca 2Cellos neprestano 'golica' javnost svojim privatnim žvotom. Stjepan Hauser više je puta govorio na temu ljubavi i žena, sa sada je ponovo zaintrigirao svojim novim izjavama

U posljednjih nekoliko godina svijet je poludio za Stjepanom Hauserom i Lukom Šulićem. Duo 2Cellos osvojio je publiku, a osim zajedno, obojica imaju i solo projekte. Ipak, javnost najviše zanima njihov privatni život.

'Tek kad postaneš uspješniji i veći i važniji, onda idu kopati po smeću iz prošlosti i onda ti dođe 'ajme meni, imaju materijala, mogu se odmah upucati', rekao je Stjepan Hauser u IN Magazinu. Otkrio je da se 2Cellos planiraju vratiti u velikom stilu 2021. godine, na 10. godišnjicu postojanja.

'S Lukom sam se čuo kad mu se rodila kćer, čestitamo sam mu', izjavio je Stjepan te istaknuo kako se on i njegov glazbeni partner odmaraju jedan od drugoga jer je to zdravo za njihovo mentalno stanje.

Po tko zna koji put pričao je na temu žena.

'Imam tu neku životnu filozofiju koje se držim da je malo čak nepravedno prema cijelom ženskom rodu dati ekskluzivu jednoj, jer ako si posvećen jednoj i vjeran, nevjeran si svim drugima, pa pokušavam naći tu neki balans, ali ne snalazim se baš dobro', rekao je kroz smijeh veliki šarmer i ljubitelj žena.

View this post on Instagram

And the legend continues 😜 #casanova #venezia

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Njegova je majka, kaže, jedina žena koja ga zapravo voli.

'Ona me bezuvjetno voli, a sve druge ljubavi itekako su uvjetne. No mama se ne slaže s tom mojom životnom filozofijom. Svaka mama želi najbolje svom sinu, ali ponekad mame ne znaju što je najbolje za njihovu djecu', poručio je.