IMA POVIŠENU TEMPERATURU

Pogoršalo se zdravstveno stanje Miše Kovača

15.12.2021 u 20:30

Bionic
Reading

Kralj estrade pozitivan je na covid, a uz njega su se zarazile i njegova supruga Lidija te kćer Ivana koja je oca posjetila prije nekoliko dana u Strožancu pokraj Splita gdje se legendarni pjevač boravi više mjeseci. U utorak je pušten na kućnu njegu, ali je u noći sa utorka na srijedu ponovno hospitaliziran

Kako javlja portal Dalmacija danas, Mati Miši Kovaču skočila je temperatura, a u bolnici će se pratiti njegovo stanje. Pišu da se ne osjeća loše, iako prima kisik.

U istu bolnicu pjevačka legenda došla je i prije nekoliko tjedana kada je na nekoliko dana tamo i ostao zbog visoke temperature i sumnje na upalu pluća. Mišo je tada, doznaje Jutarnji list, kisik primao zbog svoje kronične opstruktivne bolesti pluća (KOPB). Javljaju i da je pjevač prepun planova te da bi navodno trebao snimiti nove video-spotove, a u užem izboru su i neke skladbe Slobodana Kovačevića sa šestog studijskog albuma pjevača izdanog 1979. godine, koji je dobio status Zlatne ploče zbog fantastične prodaje.

  • +13
Mate Mišo Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Inače, Mišina supruga Lidija i kćer Ivana koje se bore s koronom, gore su prošle jer osim umora i bolova u tijelu imaju i povišenu temperaturu. Poznato je i da su Mišo, Lidija i Ivana cijepljeni protiv koronavirusa.

Mišo Kovač na Poljudu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL