NOVI PROBLEMI ZA PJEVAČA

Mišo Kovač je zbog korone bio na kisiku, a zarazila se cijela njegova obitelj

14.12.2021 u 20:31

Bionic
Reading

Nakon što je prije nekoliko tjedana otpušten iz splitske bolnice na Firulama, u kojoj je završio zbog upale pluća i visoke temperature, 80-godišnji Mišo Kovač ponovno je završio u splitskoj bolnici jer je pozitivan na koronavirus

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, osim legendarnog pjevača na covid su pozitivne i njegova supruga Lidija, kao i kćer Ivana koja je oca posjetila prije nekoliko dana u Strožancu pokraj Splita gdje se on nalazi već nekoliko mjeseci.

Miši se preko noći narušilo zdravstveno stanje pa je prije nekoliko dana hitno odvezen u bolnicu. Srećom, nakon primljenog kisika stanje mu se poboljšalo pa je, kako Slobodna doznaje od izvora bliskih pjevaču, tijekom utorka pušten na kućnu njegu.

  • +13
Mate Mišo Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno!', komentirala je Mišina kćer Ivana kad je legendarni pjevač sredinom listopada završio u bolnici.

No, kad je prije nekoliko dana zamoljena da za Slobodnu komentira kako joj je otac, Ivana je zamolila za razumijevanje, zahvalila na upitu i rekla da ne može ništa komentirati.