bolje mu je

Mate Mišo Kovač izlazi iz bolnice, a njegova supruga kaže: 'Mišo je dobro, Bogu hvala, pa sam onda i ja dobro'

30.11.2021 u 23:45

Bionic
Reading

Zdravstveno stanje legendarnog pjevača mnoge je posljednjih dana zabrinulo, srećom stižu dobre vijesti. Mate Mišo Kovač tijekom hospitalizacije dobro se oporavlja te će sutra biti pušten iz bolnice

Nakon što je legendarni pjevač Mate Mišo Kovač ponovno završio u splitskoj bolnici na Firulama, njegovo stanje znatno se popravlja, a potvrđuje to i izjava njegove supruge Lidije koja s nestrpljenjem iščekuje njegov povratak kući, koji bi trebao biti već sutra.

'Mišo je dobro, Bogu hvala, pa sam onda i ja dobro. Sutra izlazi iz bolnice,' rekla je Mišina supruga Lidija za Jutarnji list.

Naime, Mate Mišo Kovač prošlog tjedna je ponovno je završio u splitskom KBC-u gdje je zatražio medicinsku pomoć. Tada je Slobodna Dalmacija pisala kako je smješten je na odjelu za pulmologiju, a liječnici su odmah posumnjali na upalu pluća, dok je test na koronavirus bio negativan.

  • +13
Mate Mišo Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Nedugo nakon toga njegova supruga Lidija dala je izjavu za dalmacijadanas.hr gdje je rekla: ' Moj Mišo je prije par dana primljen na odjel pulmologije KBC-a Split s dijagnozom suspektne upale pluća za koju se kasnije ispostavilo da nije istina tako da moram s radošću potvrditi da Mišo nema upalu pluća, osjeća se dobro te će nakon terapije antibioticima biti pušten kući. Hvala svima na brizi i posebno na jako dobrom prijemu pjesme koju je napravio za Hajduk, puno mu to znači i uskoro ćemo se vidjeti na Poljudu.'

[OFFICIAL] 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin' - Mate Mišo Kovač & Saša Antić Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Prema svemu sudeći oporavak je tekao dobro te će se legendarni pjevač već sutra vratiti kući, a uskoro možda i na Poljud.