od 23. do 26. srpnja

Stižu mega zvijezde na Zrće

11.07.2023 u 12:46

Bionic
Reading

Noa Beach Club već je najavio spektakularnu sezonu – najveća imena klupske scene, preko nekoliko vrhunskih festivala i naravno bogat sadržaj za sve posjetitelje kako bi doživljaj ljeta na hrvatskoj Ibizi bio potpun. Najavljuje se čak 20% više gostiju u odnosu na prošlu godinu te više od 500 tisuća gostiju iz cijelog svijeta koji će posjetiti Nou na Zrću ovo ljeto

Jedan dio tih posjetitelja svakako na popisu ima i jedan od najpoznatijih festivala - Circus Maximus koji ove godine slavi jubilarnih 10 godina! Circus Maximus na redu je od 23. do 26. srpnja i sudeći po line up-u nema sumnje u to da posjetitelje očekuje pravi spektakl uz more., stoji u priopćenju.

Spektakl i priliči uz festival koji ove godine slavi svoju desetu godišnjicu. U tih deset godina prodefiliralo je stage-om na desetke vrhunskih svjetskih DJ imena. Iz Noe poručuju da gosti pristižu iz svih dijelova svijeta, najviše Europe, a velik broj gostiju dolazi i iz SAD-a te Kanade, što govori o globalnoj popularnosti i prepoznatljivosti ovog festivala. Rasvjeta, razglas, scena, plesači, akrobati i inovativnosti koje organizatori osmišljavaju za posjetitelje već su cijelo desetljeće razlog zbog kojeg je ovaj festival postao tradicionalan i jedan od najposjećenijih u Hrvatskoj.

Na jubilarni festival ove godine stižu imena koja garantiraju nastavak dobre tradicije Circus Maximusa – nezamjenjiva mega zvijezda Steve Aoki – DJ, poduzetnik i modni dizajner. Tu je još i Morten, koji će kako je najavljeno, ove sezone u organizaciji Noe i We Rave You imati nekoliko nastupa. Stižu i švedski DJ Kaaze kojem će ovo biti prvi nastup u Noa Beach Clubu, zatim Vize, Teamworx i nezamjenjivi rezident DJ-evi Noa Beach Cluba, Lorenzo, Mike & Me, Noide i Vandal Steve.