neuništiva dalmatinka

Zorica Kondža o Letu 3: 'Drago mi je da su sve ŠČokirali'

08.03.2023 u 14:57

Bionic
Reading

Naša pjevačka diva ima ispunjen raspored s brojnim glazbenim obavezama. Nedavno je odradila nastup s klapo Šufit i poručila da 'svatko tko se hoće bavit pjevanjem mora prvo proći klapu', a pričala je i o našim ovogodišnjim predstavnicima za Eurosong

'Intencija je to bila i oni su to postigli. Isprovocirali su sve živo. Lako što su nas, mi već njih znamo otprije. Ali meni je drago da su se isprovocirali ovi izvan naših granica, da su svi nešto u čudu. Pa zašto ne? U ŠČudu su i neka im je sa srićom', poručila je Zorica Kondža u In Magazinu.

Pjevačica je opričala o svom suprugu i otkrila da je Joško Banov romantična duša, ali da to ne pokazuje. Kaže da su oboje duhoviti i da kad im nešto ide bace na šalu tako da se počnu smijati, a smijanje je dio romantike. Kad je slobodna, onda se ona i super počaste, izađu van, ali da traže mjesto s mirnom atmosferom i tišinom.

Već su kod nje počele pripreme za ljetni tempo. Lani se, izjavila je, samo pet dana kupala cijelo ljeto, pa se nada da će se ovo ljeto malo više okupati. Boju više neće hvatati, to je ne interesira, poručila je.

  • +3
Zorica Kondža Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL