akcija u jurećem vlaku

Stigao je trailer za 'Bullet Train', akcijski film s Bradom Pittom

04.03.2022 u 14:15

Bionic
Reading

Brad Pitt zvijezda je akcijskog filma 'Bullet Train', čiji je trailer napokon ugledao svjetlo dana, a u njemu glumi ubojicu koji se ukrcava na brzi vlak gdje ga čeka puno akcije

Film je snimljen prema japanskom romanu 'Maria Beetle' Kōtara Isake, a režirao ga je David Leitch, najpoznatiji po filmovima 'Atomic Blonde' i 'Deadpool 2'.

Brad Pitt je ubojica Ladybug, poslan u misiju vraćanja aktovke koja se nalazi u brzom vlaku. Trebao je to biti lak zadatak , Nn, naravno, ništa ne ide po planu jer je vlak prepun uvježbanih ubojica koji ubrzo shvaćaju da su njihove različite mete međusobno povezane pa njihovi zadaci brzo izmiču kontroli…

'Bullet Train' trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Pitt se u vlaku susreće s raznim sumnjivim tipovima, među kojima su Prince (Joey King), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson), Lemon (Brian Tyree Henry) i Hornet (Zazie Beetz).

U filmu također glume Michael Shannon i Sandra Bullock, a u kina bi trebao stići sredinom srpnja. Zanimljivo je da ćemo oskarovce Sandru Bullock i Brada Pitta prvi put gledati zajedno u filmu.

  • +4
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia