PRODALA JE SVOJ DIO

Brad Pitt uzvratio udarac i tužio Angelinu Jolie

18.02.2022 u 13:59

Bionic
Reading

Kako bi se, očito, osvetio svojoj bivšoj supruzi Angelini Jolie, Brad Pitt odlučio ju je tužiti, optužujući je da je ilegalno prodala svoje dionice njihovog zajedničkog francuskog imanja i dvorca Miraval

Brad Pitt tvrdi kako su on i njegova bivša supruga, holivudska glumica Angelina Jolie, davnih dana napravili dogovor kako niti jedno od njih neće nikada prodati svoje udio u francuskom dvorcu, onom istom u kojem su se 2014. godine vjenčali, kao ni unosne vinograde bez da na to ne pristane druga strana.

Sada holivudski glumac u tužbi tvrdi kako je vinograd postao njegova strast, dok je Angelina Jolie, bez ikakve emocije, prodala svoj dio ruskom biznismenu Yuriju Shefleru i to bez pitanja i dozvole Brada Pitta.

U sudskim spisima, predanim sudu u Los Angelesu, stoji kako je Angelina Jolie prodaju sprovela bez znanja bivšeg supruga, uskrativši mu tako pravo na pristanak, koji mu je dugovala, ali i pravo da on prvi kupi njezin dio.

  • +6
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Inače, imanje i dvorac Miraval nalazi se u selu Correns na jugoistoku Francuske i sastoji se od čak 35 spavaćih soba, a cijelo zdanje okruženo je vrtovima, fontanama, akvaduktima, ribnjakom, kapelom i vinogradom, za koje Brad Pitt kaže da je uložio znatan novac.

Angelina Jolie i Brad Pitt kupili su dvorac 2008. za 28.4 milijuna dolara i tamo su namjeravali živjeti sa svojom djecom i razvijati vinski biznis.