POHVALIO SE NA INSTAGRAMU

Nada li se novoj šansi? Nakon prekida zaruka s Jennifer Lopez, Alex Rodriguez vidno smršavio

29.04.2021 u 12:54

Bionic
Reading

Bivša američka zvijezda bejzbola, nakon što je i službeno okončao svoje zaruke s Jennifer Lopez, na svom se Instagram profilu pohvalio novom figurom i popriličnim gubitkom kilograma. I dok neki taj njegov potez tumače kao njegovu želju da ga latino diva primi natrag, ima i onih koji smatraju da je ovime dao do znanja da je spreman za nove avanture

45-godišnji Alex Rodriguez na svom je Instagram profilu objavio dvije fotografije - jednu iz prosinca 2020. i drugu iz travnja 2021. - na kojima je i više nego očita njegova fizička promjena.

'Je li još netko odlučan da ostvari svoje fitness ciljeve ove godine? Bio sam uporan u vježbanju i napokon spreman ostaviti čips sa strane. Koja hrana je vaša slaba točka?', pitao je Rodriguez svoje obožavatelje koji su ga zasuli gomilom komplimenata.

I dok na fotografiji nastaloj prošle godine, kada je još bio zaručen s latino divom Jennifer Lopez, Rodriguez pozira u sportskom izdanju, na najnovijoj je sređen u elegantne hlače i bijelu košulju. Ispod njegove objave oglasio se i njegov privatni kuhar Chef Kelvin, koji ima itekako sve zasluge za njegov gubitak kilograma.

  • +7
Alex Rodriguez Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

No, zanimljivo je kako nisu svi njegovu objavu doživjeli jednako. I dok jedni misle kako je to njegov način da mu Jennifer Lopez pruži još jednu šansu, ima i onih koji smatraju da je tako pokazao svim slobodnim damama da je 'ponovno na tržištu'.