BEN PROCVJETAO

I slavna Sharon Stone komentirala je obnavljanje romanse Jennifer Lopez i Bena Afflecka: Sa samo par slova pogodila 'u sridu'

12.05.2021 u 14:41

Bionic
Reading

Privlačnosti ponovno probuđene romanse između Jennifer Lopez i Bena Afflecka ne mogu odoljeti ni slavne osobe. Svoje je mišljenje u samo nekoliko slova s upitnikom na kraju sažela i Sharon Stone, i oduševila korisnike društvenih mreža

Komičarka Michelle Collins u ponedjeljak je na Instagramu objavila screenshot svog tvita o slavnom paru s početka 2000-ih koji, kako se čini, u posljednje vrijeme obnavlja svoju romansu.

Originalna objava uključuje fotografiju 48-godišnjeg Bena Afflecka i 51-godišnje Jennifer Lopez u automobilu, koju je komičarka komentirala: 'J.Lo je s njim otprilike 2 tjedna i opet je vruć. Kladim se da njegova tetovaža feniksa na leđima polako nestaje poput fotografije u 'Povratku u budućnost'.'

Sharon Stone svojim je odgovorom na objavu, čini se, naglas izrekla ono što mnogi misle, a tiče se jednog drugog zaručnika J.Lo s kojim je latino diva nedavno prekinula vezu.

'Da, mislim WTF A-Rod?', napisla je 63-godišnja Sharon Stone.

'U životu trebam više tvojih mišljenja' i 'zbog ovog ćeš uvijek biti kraljica', samo su neki od komentara na objavu Stone.

Zvijezda 'Sirovih strasti' nije jedina slavna osoba koja je komentirala ponovno druženje bivše para. Svoje mišljenje dao je i Benov prijatelj Matt Damon u emisiji Today.

'Na svijetu nema dovoljno likera s kojim biste me natjerali da kažem nešto o tome', našalio se 50-godišnji oskarovac i dodao kako je za putovanje svog prijatelja doznao tek kad su se pojavile fotografije.

'To je fascinantna priča, nadam se da je istina. Volim ih oboje... To bi bilo super', komentirao je Damon.

  • +4
Bena Afflecka dovozi terenac Jennifer Lopez do njene kuće i vraća u hotel Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je Affleck viđen kako dolazi i odlazi iz kuće J.Lo na Beverly Hillsu, bivši zaručnici su tijekom vikenda viđeni u odmaralištu Big Sky u Montani i prvi put su fotografirani zajedno vozeći se u terencu.

'Ben i Jen su proveli nekoliko dana u Montani. Bili su samo njih dvoje na zajedničkom odmoru i izgledali su vrlo sretno. Big Sky je posebno mjesto za Bena', rekao je izvor za US Weekly.

Nekad slavan par, poznat pod nadimkom Bennifer, prekinuli su zaruke 2004. godine, ali su tijekom tih 17 godina ostali u prijateljskim odnosima.

Lopez je u travnju, u zajedničkoj izjavi s bivšim zaručnikom Alexom Rodriguezom (A-Rod), objavila da se razilaze i da bolje funkcionirajku kao prijatelji. Čini se da umirovljeni bejzbolaš nije najbolje primio vijesti o obnovljenoj romansi svoje bivše s Affleckom, a to joj je navodno dao i do znanja.

Slavna pjevačica i glumica 2014. se razvela od Marca Anthonyja, s kojim je u deset godina dugom braku dobila 13-godišnje blizance Maxa i Emmu.

Affleck je u braku s Jennifer Garner dobio 15-godišnju Violet i 12-godišnju Seraphinu te 9-godišnjeg Samuela. Vjenčali su se 2005. godine, nakod deset godina braka razdvojili, a do kraja 2018. su se napokon i razveli. Nedavno je prekinuo i svoju jednogodišnju vezu s Kubankom Anom de Armas, nakon čega je viđan u ne baš reprezentativnim izdanjima.